Hartă

Bilete avion Tenerife

Nu departe de coastele însorite ale Africii, se află o insulă binecuvântată tot timpul anului cu soare și plaje aurii de o incredibilă frumuseţe naturală. Dacă această descriere se potrivește imaginii dvs. de vacanță ideală, atunci rezervaţi bilete de avion spre Tenerife!

Odată ajunși acolo puteţi face plimbări tropicale şi puteți gusta mâncăruri delicioase din bucătăria insulelor Canare, sau pur şi simplu vă puteţi relaxa pe plajele cu nisip fin.

Iubitorii de activități în aer liber nu trebuie să rateze Loro Parque, unul din cele mai mari parcuri zoologice și acvatice din Europa,sau Siam Park, un waterparc care a câștigat multe distincții, sau cel mai înalt vârf din Spania, Pico del Teide, înconjurat de un peisaj lunar de formaţiuni de rocă vulcanică şi culori intense.

Odată cu lăsarea serii, divertismentul este la el acasă în Tenerife. Aici găsiți cluburi în care mixează DJ de talie internațională, restaurante romantice pe litoral care servesc fructe de mare delicioase, baruri turistice, dar, probabil, cele mai bune locuri de vizitat sunt  "Guachinches", unde puteţi încerca mâncare tradițională într-o atmosferă autentică.
Indiferent dacă aveți romantismul în minte, o vacanţă de familie, sau o ieșire cu prietenii atunci când vă rezervați zborul spre Tenerife, aceasta este o oportunitate excelentă de a căuta bilete de avion pe Skyscanner.

Comparaţi pe site-ul nostru tarifele oferite de peste 600 de companii aeriene şi cele mai bune agenţii de turism în vederea găsirii celor mai ieftine bilete de avion!

Skyscanner nu este doar gratis, ci și rapid şi uşor de utilizat, astfel încât căutați preţurile cele mai convenabile, iar după selectarea zborului, sunteți redirecționați pe site-ul companiei aeriene pentru a rezerva direct zborul. Nimic mai simplu. Utilizaţi caseta de căutare pentru a introduce datele călătoriei, apoi lăsați Skyscanner să găsească pentru dvs. cele mai ieftine bilete de avion către Tenerife.

Dacă sunteți în căutarea unor oferte, sau sunteți flexibil în privința datelor de zbor, trebuie doar să introduceți aeroporturile de plecare și sosire. Skyscanner vă va afișa o diagramă a prețurilor pe durata unor luni, sau pe întregul an, pentru a vă oferi posibilitatea de a găsi cele mai ieftine bilete de avion.

Rezervaţi biletele de avion către Tenerife cu încredere; nu există nici un comision perceput, pentru că Skyscanner vă trimite direct pe site-ul companiei aeriene odată ce zborul a fost selectat.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Santa Cruz de Tenerife

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.