Hartă

Bilete avion Veneția

Orașul gondolelor 

Căutați bilete de avion spre Veneția și bucurați-vă de grandoarea acestui oraş magnific. Un paradis cultural, Veneţia deține mai multe capodopere artistice pe kilometru pătrat decât oriunde altundeva în lume! Orașul s-a schimbat foarte puţin în ultimii 600 de ani, lucru evident din arhitectura maiestuoasă a clădirilor.

Cel mai bun mod de a explora Veneţia este cu un vaporetto. Altă opțiune este la bordul unei gondole, eventual cu acompaniament muzical, făcând o croazieră pe canalele navigabile.

O plimbare pe jos prin Veneţia relevă frumoasele piețe italiene, printre care și Piața San Marco, una din cele mai frumoase piețe ale Europei, locul perfect pentru a servi o cafea sau un cappucino.

Romantismul Veneției este definit de fiecare din atracțiile căutate de turiști: Marele Canal peste care trece Podul Rialto, Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Palatul Grassi, laguna venețiană, Puntea Suspinelor și de fiecare străduță sau canal în parte.

Imediat cum apune soarele, luați loc la masă într-unul din restaurantele situate pe canal, și bucurați-vă de farmecul serii și aromele gastronomiei italiene.

Găsiţi cele mai bune oferte pentru bilete de avion pentru Veneția. Comparaţi pe site-ul nostru tarifele oferite de peste 600 de companii aeriene şi cele mai bune agenţii de turism în vederea găsirii celor mai ieftine bilete de avion!

Skyscanner nu este doar gratis, ci și rapid şi uşor de utilizat, astfel încât căutați preţurile cele mai convenabile, iar după selectarea zborului, sunteți redirecționați pe site-ul companiei aeriene pentru a rezerva direct zborul. Nimic mai simplu. Utilizaţi caseta de căutare pentru a introduce datele călătoriei, apoi lăsați Skyscanner să găsească pentru dvs. cele mai ieftine bilete de avion.

Dacă sunteți în căutarea unor oferte, sau sunteți flexibil în privința datelor de zbor, trebuie doar să introduceți aeroporturile de plecare și sosire. Skyscanner vă va afișa o diagramă a prețurilor pe durata unor luni,sau pe întregul an, pentru a vă oferi posibilitatea de a găsi cele mai ieftine bilete de avion.

Rezervaţi biletele de avion către Veneția cu încredere; nu există nici un comision perceput, pentru că Skyscanner vă trimite direct pe site-ul companiei aeriene odată ce zborul a fost selectat.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Veneţia

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.