Hartă

Bilete avion Viena

Viena - Capitala muzicii clasice

Skyscanner te ajută să găsești bilete de avion ieftine spre Viena, capitala elegantă a Austriei. Acest oraș fascinant oscilează discret între modern și trecut oferind privirii un adevărat spectacol. Cu siguranță vei fi încântat de palatele măreţe şi pieţele imperiale magnifice înconjurate de muzee sau de clădirile în stil Art Nouveau. Cel mai faimoase repere arhitecturale sunt Hofburg, reședința dinastiei habsburgice, bulevardul Ringstrasse, Rathaus (Primăria), Teatrul Național.

Însă multe nume impresionante au legătură cu Viena:  împăratul Franz Joseph și frumoasa Sisi, care a locuit cândva în Palatul Schönbrunncât și iluștrii muzicieni Mozart, Beethoven, Strauss, Hayden sau Mahler care și-au găsit inspirații muzicale în acest oraș. De reținut este că anual 3 milioane de oameni vizitează capitala muzicii la Festivalul Danube Island, cel mai mare festival de muzică în aer liber din Europa.

Restaurantele șic şi barurile Vienei oferă mese în stil elegant, în timp ce, în preajma Crăciunului, pieţele în aer liber prezente la tot pasul abundă de specialități austriece ce creează un aer specific de sărbătoare. Sărbătorile de iarnă duc luminile orașului la superlativ, transformând orașul într-un loc magic.

Viena este visul oricărui iubitor de înghețată, a celor care adoră cafeaua sau dulciurile, orașul mândrindu-se cu o mulțime de cofetării, cafenele și patiserii ademenitoare-în Naschmarkt, Mariahlif găsești specialități culinare de pretutindeni, iar prăjiturile sunt excelente la faimoasa cofetărie Café Sacher.

Viena este destinaţia perfectă de weekend unde poţi să te bucuri de atmosfera acestui spaţiu urban cu adevărat dinamic. Rezervă biletele de avion către Viena cu încredere; nu există nici un comision perceput, pentru că Skyscanner te trimite direct pe site-ul companiei aeriene odată ce zborul a fost selectat. Skyscanner nu este, astfel, doar gratis, ci rapid şi uşor de utilizat.

Poți căuta și găsi rapid bilete de avion ieftine către Viena, deoarece Skyscanner poate căuta rute de la multe linii aeriene. 

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Viena

Întrebări frecvente

Există un aeroport în Viena: Viena.
Oman Air, transavia, Norwegian, Laudamotion, germanwings, Thai Airways, Georgian Airways și Garuda Indonesia au zboruri directe către Viena.
Cea mai economică lună pentru a zbura către Viena este octombrie.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.