Hartă

Bilete de avion Toronto

Toronto, situat pe malul lacului Ontario, este cel mai mare oraș din Canada. Datorită suprafeței uriașe pe care o are, Toronto a fost împărțit în șase părți. Este o metropolă cosmopolită, atât centru business, cât și centru cultural. Este un oraș care se poate mândri cu multitudinea de evenimente artistice și culturale pe care le găzduiește.

Toronto este un oraș foarte diversificat din punctul de vedere al etniilor. Poate acesta este motivul pentru ospitalitatea și prietenia de care dau dovadă localnicii. Diversitatea culturală este reflectată și de existența cartierului chinezesc, a cartierului italian sau a orașului grecesc.

Orașul nu doarme niciodată. Viața de noapte este activă. Peste tot sunt restaurante, baruri, cluburi, cafenele. De aceea, nenumărați tineri vizitează Toronto anual. Totuși, metropola are câte ceva de oferit pentru toate categoriile de vârstă.

Turnul Național Canadian este cel mai înalt turn din lume și principalul obiectiv pentru turiști, datorită panoramicii superbe pe care o oferă asupra orașului. O atracție nouă, aflată la baza Turnului Național Canadian, o reprezintă acvariul recent deschis, Ripley’s Aquarium of Canada. Grădina Zoologică poate reprezenta o altă opțiune de petrecere a timpului. Este o grădină fabuloasă, a treia ca mărime din lume și deține o faună diversificată, cu exemplare din întreaga lume.

Muzeul Regal Ontario este o splendoare din punct de vedere arhitectural. Exteriorul clădirii îți taie răsuflarea, iar interiorul nu este mai prejos. Muzeul deține milioane de exponate. Dintre cele mai populare sunt colecțiile de dinozauri sau meteoriți. Galeria de Artă a orașului este o altă atracție, aceasta deținând o bogăție în materie de opere de artă.

Piața Kensington este cu adevărat o pată de culoare. E unul din cele mai vizitate cartiere ale orașului. Fiind un cartier multicultural, aici veți putea găsi suveniruri din toate părțile lumii. Este și un paradis pentru iubitorii de haine și obiecte vintage. O vizită în acest cartier e ca un tur al lumii în miniatură. Pe lângă buticuri, cartierul are nenumărate cafenele și restaurante.

Opus parcă Kensingtonului este districtul Yorkville, cea mai cunoscută arteră comercială din Canada. Este un cartier exclusivist, unde se găsesc magazine ale celor mai cunoscuți creatori de modă și cele mai luxoase restaurante.

Cei care vor să vadă un meci de baseball pe o arenă uluitoare, trebuie neapărat să ajungă la Centrul Rogers, un splendid monument arhitectural.

Acestea sunt doar o mică parte din tot ceea ce Toronto are de oferit. Restul îl puteți explora odată ajunși acolo. Dar pentru asta, nu uitați să vă rezervați din timp biletele de avion!

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Toronto

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.