Hartă

Bilete avion Montreal Pierre Elliott Trudeau

Montrealul este cel mai mare oraş din Quebec, iar după Paris, este cel mai mare oraş francofon.

Un oraş plin de diversitate culturală, Montrealul este casa multor culturi, iar îmbinarea plăcută a acestora îî dă oraşului un aer aparte.

Oraşul se poate vizita în orice anotimp, chiar dacă iarna este mai grea, oraşul se transformă într-un loc unde poţi avea o mulţime de activităţi, numeroase patinuare răsar în timpul iernii, iar turiştii cât şi localnicii se bucură pe deplin de această perioadă.

În timpul verii străduţele elegante şi pline de istorie deschid drumuri către diverse puncte de atracţie.

Basilica Notre Dame este cu siguranţă printre favoritele turiştilor. Este cea mai veche biserică catolică din oraş, iar renumele său vine de la ornamentele interioare şi vitraliile care nu au cum să nu impresioneze.

O altă atracţie turistică o reprezintă grădina botanică. Cu peste 22.000 de specii de plante din toate colţurile lumii, această grădină este considertă ca fiind una dintre cele mai mari din lume, prin urmare se explică şi abundenţa de vizitatori.

Pe insula Sainte-Helene din centrul oraşului puteţi să vă opriţi pentru o scurtă vizită la Muzeul Mediului. Este un loc ideal pentru cei care sunt interesaţi de problemele de mediu care au apărut de-a lungul timpului, dar şi pentru cei care vor să se informeze despre acest aspect atât de important în zilele noastre. Un alt muzeu este cel de Artă Creştină, care se află în incinta Oratoriului St-Joseph. Acesta din urmă reprezintă un important centru cultural şi religios, impresionând prin locaţie şi mărime.

Puteţi avea ocazia să admiraţi oraşul de la înălţime dacă ajungeţi pe Stadionul Olimpic. Aici se desfăşoară meciuri de baseball, iar ocazional au loc spectacole şi festivaluri. În incinta acestuia mai puteţi vizita Biodomul, un muzeu viu al mediului, în care găsiţi diferite habitate.

Portul Vechi este locul ideal pentru plimbări, iar pentru locuitorii oraşului această zonă este ideală pentru practicarea sporturilor. Dacă sunteţi obosiţi, puteţi să vă aşezaţi la una dintre terasele de aici şi să beţi o cafea sau un suc, poate chiar şi să gustaţi un desert.

Zonele pentru cumpărături sunt şi ele extinse, o zi poate fi rezervată acestei pasiuni. Cele mai mari complexe pentru cumpărături sunt legate printr-o reţea de metrou şi puteţi intra direct din metrou în centrul comercial. Acesta este un aspect important mai ales pe timpul iernii, când afară termomentrul arată multe grade cu minus, iar dumneavoastră nu va trebui să suportaţi frigul dacă nu doriţi şi nu vă place, putând astfel să vă bucuraţi de cumpărături într-un mediu plăcut.

Pe tot parcursul anului au loc o serie de evenimente culturale, spectacole, concerte, expoziţii, fiecare contribuind la imaginea oraşului şi la atragerea de turişti din diverse colţuri ale lumii.

Cele mai ieftine curse către Montreal Pierre Elliott Trudeau de la...

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.