Montréal

25 feb. 2020 - 26 feb. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Montréal se numără Hotel Kutuma, Best Western Plus Hotel Montreal și Boxotel Montreal în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Montréal, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Montréal

începând de la 344 lei
începând de la 544 lei
începând de la 802 lei

Ce spun călătorii despre Montréal?

9,8
Gurmanzi
8,5
Iubitori de istorie
8,1
Călători în familie
8,0
Iubitori ai vieţii de noapte
7,6
Iubitori de artă şi design
Recenzii membri (343)
Juliana Guimaraes
Juliana Guimaraes
29.11.2019

Outra cultura é sempre interessante conhecer, apesar de ter hábitos parecidos com os EUA, é zero violência. Tranquilo d+!

Guillermo  Avantes
Guillermo Avantes
09.11.2019

La gente es muy amable, la cuidad es muy limpia y sus paisajes son hermosos

Didier F.
Didier F.
12.09.2019

I was positively surprised by the beauty of Montreal. Initially I went to visit some family, but ended up falling in love with the city. It has so much to offer, be it for art lovers, foodies, or outdoors lovers. Most importantly I appreciated the layed back people, so welcoming and empathetic. I would definitely revisit now that I know my bearings in the city.

Alejandra Nava
Alejandra Nava
01.09.2019

Todo Canadá tiene historia, cada ciudad la gente es diferente pero respetuosa !! Te sientes en ciertos lugares muy en familia !! Recorrer caminando las ciudad te da cultura !!

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este decembrie, cu o medie de 441 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Montréal este iulie, cu un preț mediu de 888 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 630 lei pe noapte. Acesta este cu 1% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 639 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Montréal, temperatura medie estimată în februarie este -7,4°C/18,7°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 27,1°C/80,8°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -14,0°C/6,8°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Montréal este Montreal St Hubert (YHU) (10,74 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Montreal Pierre Elliott Trudeau (16,07 km) Montreal Mirabel (41,00 km)

Planificați o călătorie în Canada