Comparați și economisiți la hotelurile din Viena

Ne pare rău, Nu asigurăm cazări mai mari de 30 nopţi.

Căutați pe harta noastră cele mai bune hoteluri din Viena

Folosiți harta noastră pentru a găsi hoteluri lângă Viena sau atracții pe care doriți să le vizitați.

Cele mai bune hoteluri din Viena. Citiți recenziile

Fiți siguri că ați rezervat șederea perfectă. Citiți recenziile oaspeților reali înainte de a efectua rezervarea.

Vedeți mai multe hoteluri

Hoteluri în Viena

Viena este o destinație de concediu foarte aproape de România, iar ofertele sunt generoase. Viena este o capitală curată, în care veți putea să vă plimbați cu trăsura admirând importantele obiective turistice, veți fi plăcut surprinși de amabilitatea localnicilor, de varietatea de turiști pe care îi veți întâlni în principalele obiective turistice, de acordurile de vioară care răsună de la colț de stradă, de atmosfera pozitivă pe care orașul reușește să o transmită la orice oră din zi sau din noapte.

Michaelerplatz – o piață foarte celebră din Viena în apropierea căreia există numeroase alte obiective turistice de vizitat. Zona Michaelerplatz este foarte bună pentru cazare deoarece este o zonă centrală cu acces rapid la toate mijloacele de transport pentru a vă deplasa la alte obiective turistice. Este o zona de cazare ideală pentru toate categoriile de turiști, fie că mergeți cu familia, cu prietenii sau cu persoana iubită, această zonă se va ridica la înălțimea așteptărilor dumneavoastră. În apropiere de această zonă se află și Opera de Stat – una dintre cele mai importante din lume, unde au loc o serie de spectacole de operă și balet. Majoritatea obiectivelor turistice se află în districtul 1 al Vienei, de aceea este recomandat să vă căutați un hotel, pensiune sau apartament în această zonă.

Iubitorii de artă și istorie își vor concentra atenția asupra Cartierului Muzeelor. Cei care caută aventură și adrenalină vor ajunge cu siguranță la Praterstern, celebrul parc de distracție, care se află în partea de nord – est de zona centrală a Vienei, aproape de Dunăre. Cei care caută să profite de viața de noapte din Viena, pot să facă o plimbare în zona centrală, unde toți tinerii se distrează la sfârșit de săptămână în renumitele baruri și cluburi. Această zonă are și foarte multe hoteluri și oferte de închiriat apartamente chiar și pentru un sfârșit de săptămână dacă doriți să aveți parte de un city break în Viena.