Primii pași spre sustena­bilitate

Misiunea noastră este să fim lideri în transformarea globală a călătoriilor moderne și sustenabile. Suntem la început de drum, dar suntem hotărâți să avem un impact pozitiv. Iată câteva dintre modificările pe care le facem.

Vă oferim opțiuni ecologice

Ne-ați spus că doriți să aflați mai multe despre efectele zborurilor asupra mediului. Când căutați, veți observa eticheta „Opțiuni ecologice” lângă zborurile care emit mai puțin CO2. Anul trecut, peste 10 milioane de călători au ales zboruri cu emisii mai mici.

Călătoriți cu conștiința curată

Armonie în toată industria de turism

Patronat de Ducele de Sussex, Travalyst include și alți lideri globali ai industriei, cum ar fi Trip.com Group, TripAdvisor, Booking.com și Visa. Ne-am unit forțele pentru că împărtășim aceeași pasiune pentru călătorii și credința că această pasiune poate fi o reală forță a binelui.

Prin intermediul Travalyst contribuim la asigurarea unui viitor mai bun pentru destinații și pentru comunitățile locale de pe întreg globul, în beneficiul generațiilor viitoare. De la conservarea resurselor naturale la sprijinirea eforturilor de a elibera destinațiile supraaglomerate și de a găsi metode mai eficiente de reducere a emisiilor de carbon asociate cu călătoriile.

Știm că avem o responsabilitate față de planetă și față de semenii noștri. Împreună putem stimula schimbarea.

Citiți despre Travalyst

Simțim răspunderea

Deși suntem o companie globală cu birouri în toată Europa, America de Nord și Asia, oamenii noștri zboară puțin în interes de serviciu, pentru că folosim conferințele video.

Dacă trebuie să zburăm în interes de serviciu, compensăm efectele asupra mediului prin parteneriatul cu SkyNRG. Este liderul mondial în domeniul combustibililor sustenabili pentru aviație și ne promite emisii de CO2 cu până la 75% mai mici.

Mai multe despre combustibilii sustenabili