Comparați și economisiți la hotelurile din Paris

Ne pare rău, Nu asigurăm cazări mai mari de 30 nopţi.

Căutați pe harta noastră cele mai bune hoteluri din Paris

Folosiți harta noastră pentru a găsi hoteluri lângă Paris sau atracții pe care doriți să le vizitați.

Cele mai bune hoteluri din Paris. Citiți recenziile

Fiți siguri că ați rezervat șederea perfectă. Citiți recenziile oaspeților reali înainte de a efectua rezervarea.

Vedeți mai multe hoteluri

Hoteluri în Paris

Paris…orașul îndrăgostiților. Toată lumea își dorește să viziteze Parisul. Acest oraș minunat care are atâtea de oferit. Turnul Eiffel este simbolul Parisului și al Franței, iar francezii se mândresc cu el de fiecare dată când au ocazia.

Parisul este împărțit în 20 de arondismente, iar vestitul Turn Eiffel se află situat în arondismentul numărul 7, împreună cu alte obiective turistice precum muzee sau diverse instituții guvernamentale. Este o zonă destul de aglomerată, dar boemă, iar cei care vor să fie aproape de aceste obiective turistice ar trebui să caute un hotel în arondismentul 7. Această zonă este recomandată și familiilor și îndrăgostiților, deoarece este o zonă destul de liniștită în comparație cu alte zone ale Parisului. Ce poate fi mai frumos decât să te trezești dimineața și să îți savurezi cafeaua privind simbolul Parisului de la geamul camerei de hotel?

Arondismentul 1 și 2 reprezintă zona centrală a Parisului, zonă care este minunată de vizitat, iar numărul atracțiilor turistice de aici este destul de ridicat. Fie că doriți să vizitați Louvre-ul, să faceți cumpărături, să vă plimbați pe malul Senei, să gustați din preparatele franțuzești la restaurantele pe care le întâlniți la tot pasul, aceste două arondismente sunt perfecte pentru cazare, fiind aproape de toate cele enumerate mai sus.

Arondismentele 3 și 4 reprezintă cartierul vechi al Parisului, iar din punct de vedere al atracțiilor turistice sunt la fel de căutate ca și cele din arondismentele 1 și 2. Ceea ce este interesant de văzut aici este insula care se află în mijlocul râului Sena - insula Saint-Louis. Este o zonă liniștită pentru hoteluri, iar seara puteți să vă plimbați și să descoperiți o altă față a Parisului, una romantică și plină de atmosferă pozitivă.

Pe lângă arondismentele 1 și 2 care sunt aglomerate și gălăcioase, nici arondismentele 5 și 6 nu se lasă mai prejos. Aici se găsesc universități prestigioase, iar turiștii și studenții mișună în aceste zone în număr mare. Dacă sunteți în căutare de liniște pe durata șederii dumneavoastră în Paris, atunci aceste arondismente sunt de evitat în privința cazării.