Împărtășim pasiunea de a călători

Fără oprire

Suntem un grup de oameni plini de talent și de pasiune, din toată lumea. Nu ne e frică de nou și de experimente. Suntem deciși să facem un mare bine tuturor prin rezolvarea unor probleme complexe legate de călătorii.

Skyscanner face parte din familia Trip.com Group, dar se bucură de independență operațională și se dezvoltă rapid, cu sedii în Europa, America de Nord și Asia.

Peste 1.000

de angajați

50

de naționalități

10 sedii

în toată lumea

Cultura noastră

În fiecare zi...

Ne străduim să facem lucruri bune pentru oameni și pentru planetă

Analizăm, acordăm asistență și ne gândim cum să rezolvăm problemele legate de călătorii

Suntem atenți să punem accentul pe relațiile pe termen lung, nu pe câștigul imediat

Ajutăm oamenii să ia decizii de voiaj mai bune, mai rapid

Faceți cunoștință cu echipa care conduce eforturile de schimbare

Bryan

Bryan
Dove

CEO

Bryan s-a născut în SUA, iar acum trăiește în Marea Britanie, unde a ajuns prin Canada, India, Thailanda și China. Știe câte ceva despre călătorii. După ce a avut funcții de răspundere la Microsoft, Amazon și Skype, a venit la Skyscanner (în 2015) pentru a conduce și a dezvolta toate componentele activității, inclusiv echipele de produse, de tehnologie, de analiză a datelor, de design și de infrastructură. A devenit CEO în 2018.

Ruth

Ruth
Chandler

Chief People Officer

Ruth crede cu tărie că „Oamenii remarcabili fac produse remarcabile”, așa că pune accentul, împreună cu echipa ei, pe susținerea și dezvoltarea celor peste 1.000 de oameni senzaționali de la Skyscanner – fiecare cu altă experiență și altă perspectivă – care lucrează în birourile noastre din Europa, America de Nord și Asia.

Joanna

Joanna
Lord

Chief Marketing Officer

Joanna are trei obsesii: afacerile noi, marketingul online și cafeaua. Cariera ei e plină de varietate. Totdeauna a lucrat la crearea unor branduri care să însemne ceva, să stimuleze relațiile între oameni și să aducă realizări mari.

Stuart

Stuart
Middleton

Chief Commercial Officer

Stuart lucrează la Skyscanner de peste un deceniu și a avut mai multe funcții importante. Acum conduce echipa Commercial. Este responsabilitatea lui ca toți călătorii, din toate piețele, să aibă la dispoziție cele mai bune opțiuni de călătorie.

George

George
Goodyer

Chief Technology Officer

Nu am putea oferi cele mai bune produse de voiaj din lume fără ajutorul tehnologiei. George conduce echipele de ingineri și analiști care își folosesc toată experiența și priceperea ca noi să ne putem achita de responsabilitățile față de călătorii din întreaga lume.

Colin

Colin
McLellan

Chief Financial Officer

Înainte să devină CFO, Colin a fost CEO interimar al Skyscanner Japan și a lucrat la aspectele financiare ale achiziționării Skyscanner de Ctrip (acum, Trip.com Group), în 2016, dar și la lansarea schemelor premiate de acțiuni pentru angajați.

Steven

Steven
Pang

Vicepreședinte departament Product Management

Steven s-a alăturat echipei atunci când Skyscanner a cumpărat compania de voiaj chineză pe care el a fondat-o. Ne-a ajutat să ne consolidăm prezența internațională. Se ocupă în special de dezvoltarea de noi produse și afaceri la Skyscanner.

Filip

Filip
Filipov

Vicepreședinte departament Strategy

Filip a condus mai multe domenii de producție la Skyscanner, de la produsele b2b furnizate de noi la produsele din domeniul publicitar și hotelier. În prezent, Filip are rolul de a analiza direcția în care se îndreaptă Skyscanner și de a identifica noi oportunități de afaceri și noi modalități de dezvoltare.

Piero

Piero
Sierra

Vicepreședinte departament Product Management

Toată cariera lui, Piero a livrat consumatorilor produse de nivel mondial. Această obsesie ajută Skyscanner să fie o companie de voiaj orientată mereu spre călători.

Rob

Rob
Miller

Consilier juridic și secretar al companiei

Rob a acumulat multă experiență în conducerea și dezvoltarea echipelor juridice în companii cu dezvoltare rapidă, concomitent cu dezvoltarea ofertelor esențiale adresate unor noi segmente de public.

Gareth

Gareth
Williams

Cofondator și Președinte

Gareth a înființat Skyscanner în 2003, împreună cu trei prieteni, din dorința de a crea o modalitate simplă de a compara prețurile biletelor de avion. Pe atunci totul era într-un fișier Excel. Skyscanner a ieșit de mult din camera de oaspeți a lui Gareth, dar dorința de a facilita călătoriile nu a pierdut din intensitate.

Veniți alături de noi, pentru o aventură de neuitat

Suntem un grup de oameni plini de talent și de pasiune, din toată lumea. Ne propunem să facem mult bine în domeniul călătoriilor. Sunteți gata să lucrați cu noi?

Afișați toate posturile