Împărtășim pasiunea de a călători

Nu stăm niciodată pe loc

Suntem un grup de oameni plini de talent și de pasiune, din toată lumea. Nu ne este frică să inovăm sau să încercăm lucruri noi. Suntem deciși să îmbunătățim lucrurile pentru toată lumea prin rezolvarea unor probleme complexe legate de călătorii.

Skyscanner face parte din familia Trip.com Group, dar se bucură de independență operațională și se dezvoltă rapid, cu sedii în Europa, America de Nord și Asia.

Peste 1.000

de angajați

50

de naționalități

8 sedii

la nivel global

Cultura noastră

În fiecare zi...

Ne străduim să facem lucruri bune pentru oameni și pentru planetă

Analizăm, acordăm asistență și ne gândim cum să rezolvăm problemele legate de călătorii

Suntem atenți să punem accentul pe relațiile pe termen lung, nu pe câștigul imediat

Ajutăm oamenii să ia decizii de călătorie mai bune, mai rapid

Faceți cunoștință cu echipa care conduce eforturile de schimbare

John
Mangelaars

CEO

John are peste 30 de ani de experiență în conducerea companiilor online și de software, inclusiv 20 de ani la Microsoft, unde a fost European Vice President, Advertising & Online. Neputându-și stăvili pasiunea pentru călătorii, John a petrecut apoi șapte ani în calitate de CEO la Travix înainte de a se alătura echipei Skyscanner, iar acum obiectivul său este de a ne transforma în cea mai importantă piață de călătorii din lume.

Kris
Beyens

Chief Financial Officer și Chief Operating Officer

După 20 de ani la eBay și GE, Kris știe cum companiile îndrăgite pot crește la nivel global fără a pierde din vedere obiectivul. În calitate de COO și CFO, el se concentrează pe excelența operațională și pe cifrele noastre, începând cu cele 100 de milioane de călători care folosesc Skyscanner în fiecare lună.

Rob
Miller

Chief Legal Officer

Rob este un director juridic cu multă experiență în domeniul tehnologiei și răspunde pentru funcțiile noastre juridice, de reglementare și de afaceri publice la nivel global. Și, datorită Skyscanner, el poate rezerva călătorii pentru a urmări echipa Arsenal oriunde joacă!

Stuart
Middleton

Chief Commercial Officer

Stuart lucrează la Skyscanner de peste un deceniu și a avut mai multe funcții importante. Acum conduce echipa Commercial. Este responsabilitatea lui ca toți călătorii, din toate piețele, să aibă la dispoziție cele mai bune opțiuni de călătorie.

Kathleen
Urquhart

VP Talent

Succesul Skyscanner se datorează oamenilor din cadrul companiei, în jur de 1.000 în toată lumea. Kathleen conduce operațiunile de resurse umane ale Skyscanner, asigurându-se că echipele noastre au parte de dezvoltare și asistență de talie mondială, indiferent de locul în care se află.

Piero
Sierra

Chief Product Officer

În toată cariera lui, Piero a livrat consumatorilor produse de talie mondială și a adus aceeași obsesie în cadrul Skyscanner, ajutându-ne să fim o companie de turism orientată mereu spre călători.

Laurence
Tracol

VP Finance

Laurence are în jur de 25 de ani de experiență în domeniul comerțului electronic și tehnologiei. În trecut, a petrecut 12 ani la eBay, acționând la un moment dat în calitate de CFO adjunct. În timpul liber, ea oferă de asemenea consiliere pentru antreprenori și societăți nou înființate. Obiectivul ei este să asigure faptul că Skyscanner continuă să se dezvolte într-un mod profitabil.

George
Goodyer

Chief Technology Officer

Nu am putea oferi cele mai bune produse de voiaj din lume fără ajutorul tehnologiei. George conduce echipele de ingineri și analiști care își folosesc toată experiența și priceperea ca noi să ne putem achita de responsabilitățile față de călătorii din întreaga lume.

Steven
Pang

Senior VP Product

Steven s-a alăturat echipei atunci când Skyscanner a cumpărat compania de voiaj chineză pe care el a fondat-o. Ne-a ajutat să ne consolidăm prezența internațională. Se ocupă în special de dezvoltarea de noi produse și afaceri la Skyscanner.

Vino alături de noi, pentru o aventură de neuitat

Suntem un grup de oameni talentați și pasionați, din toată lumea. Ne propunem să facem mult bine în domeniul călătoriilor. Ești gata să lucrezi cu noi?

Afișează toate posturile