Împărtășim pasiunea de a călători

Fără oprire

Suntem un grup de oameni plini de talent și de pasiune, din toată lumea. Nu ne este frică să inovăm sau să încercăm lucruri noi. Suntem deciși să îmbunătățim lucrurile pentru toată lumea prin rezolvarea unor probleme complexe legate de călătorii.

Skyscanner face parte din familia Trip.com Group, dar se bucură de independență operațională și se dezvoltă rapid, cu sedii în Europa, America de Nord și Asia.

Peste 1.000

de angajați

50

de naționalități

8 sedii

în toată lumea

Cultura noastră

În fiecare zi...

Ne străduim să facem lucruri bune pentru oameni și pentru planetă

Analizăm, acordăm asistență și ne gândim cum să rezolvăm problemele legate de călătorii

Suntem atenți să punem accentul pe relațiile pe termen lung, nu pe câștigul imediat

Ajutăm oamenii să ia decizii de voiaj mai bune, mai rapid

Faceți cunoștință cu echipa care conduce eforturile de schimbare

Moshe
Rafiah

CEO

Moshe a studiat dreptul și a aspirat chiar și să devină fotbalist, dar cel mai bine cunoaște universul tehnologiei în domeniul călătoriilor. În 2000 a înființat și Travelfusion, iar în prezent este director general al ambelor companii și este determinat să îndeplinească misiunea Skyscanner de a fi lider în transformarea globală a călătoriilor moderne și durabile.

Ruth
Chandler

Chief People Officer

Ruth crede cu tărie că „oamenii remarcabili fac produse remarcabile”. Împreună cu echipa ei, pune accentul pe susținerea și dezvoltarea celor peste 1.000 de oameni senzaționali de la Skyscanner – fiecare cu altă experiență și altă perspectivă – care lucrează în birourile noastre din Europa, America de Nord și Asia.

Joanna
Lord

Chief Marketing Officer

Joanna are trei obsesii: afacerile noi, marketingul online și cafeaua. Cariera ei e plină de varietate. Totdeauna a lucrat la crearea unor branduri care să însemne ceva, să stimuleze relațiile între oameni și să aducă realizări mari.

Stuart
Middleton

Chief Commercial Officer

Stuart lucrează la Skyscanner de peste un deceniu și a avut mai multe funcții importante. Acum conduce echipa Commercial. Este responsabilitatea lui ca toți călătorii, din toate piețele, să aibă la dispoziție cele mai bune opțiuni de călătorie.

George
Goodyer

Chief Technology Officer

Nu am putea oferi cele mai bune produse de voiaj din lume fără ajutorul tehnologiei. George conduce echipele de ingineri și analiști care își folosesc toată experiența și priceperea ca noi să ne putem achita de responsabilitățile față de călătorii din întreaga lume.

Kris
Beyens

Chief Financial Officer

După 20 de ani la eBay și GE, Kris știe cum companiile îndrăgite pot crește la nivel global fără a pierde din vedere obiectivul. În calitate de CFO, el se concentrează pe cifre, începând cu cele 100 de milioane de călători care folosesc Skyscanner în fiecare lună.

Steven
Pang

Senior VP Product

Steven s-a alăturat echipei atunci când Skyscanner a cumpărat compania de voiaj chineză pe care el a fondat-o. Ne-a ajutat să ne consolidăm prezența internațională. Se ocupă în special de dezvoltarea de noi produse și afaceri la Skyscanner.

Piero
Sierra

Chief Product Officer

Toată cariera lui, Piero a livrat consumatorilor produse de talie mondială și a adus aceeași obsesie în cadrul Skyscanner, ajutându-ne să fim o companie de turism orientată mereu spre călători.

Rob
Miller

Chief Legal Officer

Rob este un director juridic cu multă experiență în domeniul tehnologiei și răspunde pentru funcțiile noastre juridice, de reglementare și de afaceri publice la nivel global. Și, datorită Skyscanner, el poate rezerva călătorii pentru a urmări echipa Arsenal oriunde joacă!

Veniți alături de noi, pentru o aventură de neuitat

Suntem un grup de oameni plini de talent și de pasiune, din toată lumea. Ne propunem să facem mult bine în domeniul călătoriilor. Sunteți gata să lucrați cu noi?

Afișați toate posturile