Timişoara

24 feb. 2020 - 25 feb. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Timişoara se numără Hotel Excelsior, Hotel Imperial Premium și Hotel Boutique Casa del Sole în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Timişoara, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Timişoara

începând de la 221 lei
începând de la 292 lei
începând de la 550 lei

Ce spun călătorii despre Timişoara?

9,8
Iubitori de istorie
7,8
Excursionişti
7,7
Iubitori ai vieţii de noapte
7,1
Gurmanzi
7,1
Iubitori de artă şi design
Recenzii membri (30)
Вла Дан
Вла ДанBelgrad
13.03.2013

Orașul frumos .. clădirile sunt vechi, și puțin stricate, dar asta nu face decât să adauge farmecului tovnei..ppl, servicii, ospitalitate..parks..Toate cel mai bine :)

Francis Tapon
Francis TaponSan Francisco
06.01.2017

Timișoara poate fi cel mai bun oraș al României. Locuitorii îl numesc Primul Oraș Liber, deoarece răsturnarea lui Ceaușescu a început aici. Pentru un oraș de doar 322.000, este plin de piețe. Piața Libertății (Liberty Plaza) este locul în care a început revoluția din 1989. Piața Unirili are două catedrale (una ortodoxă, cealaltă catolică), care au fost construite în 1754. Piața Victorei grațioasă are Catedrala Mitropolitană la un capăt, iar Teatrul Național și Opera, pe de altă parte. Există și trei piețe mai mici. Aproape de centrul orașului se află Parcul Civic (Parcul Civic). Între timp, partea de sud a orașului are șase parcuri care sunt conectate unul la celălalt. Credit Ungaria pentru designul strălucit, din moment ce a domnit Timișoara (și regiunea Banatului) timp de secole până când au pierdut-o după primul război mondial.

Gratian Matache
Gratian MatacheLimbiate
06.01.2017

Timișoara was first mentioned as a place in either 1212 or 1266. It was the first mainland European city to be lit by electric street lamps in 1884. It was also the second European and the first city in what is now Romania with horse drawn trams in 1867. Gustave Eiffel, the creator of the Eiffel Tower in Paris, drew the projects of one of Timișoara's footbridges over the Bega. In December 1989, Timișoara witnessed a series of mass street protests by Romanians, Hungarians and Serbs, in what was to become the Romanian Revolution of 1989. Natives from Timisoara: Iolanda Balaș — athlete; two time Olympic champion in the women's high jump Horia Colibășanu — the first Romanian mountain climber to reach the summit of K2, Manaslu, Dhaulagiri and Annapurna Ioan Holender — Romanian-born Austrian director of Vienna State Opera Francesco Illy — inventor of the first automatic coffee machine and founder of Illycaffè Ion Ivanovici — military band leader and composer, best remembered today for his waltz "Waves of the Danube" Johnny Weissmuller — Romanian born American swimmer and actor of German descent, famous for winning 5 Olympic gold medals for the United States and for portraying Tarzan in films.

Visan Remus
Visan Remus
13.02.2020

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este decembrie, cu o medie de 224 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Timişoara este octombrie, cu un preț mediu de 309 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 235 lei pe noapte. Acesta este cu 1% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 240 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Timişoara, temperatura medie estimată în februarie este 1,8°C/35,2°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 28,7°C/83,7°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -3,6°C/25,5°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Timişoara este Timişoara (TSR) (10,07 km).

Planificați o călătorie în România