De ce să alegeți Skyscanner?

Vrem să aducem lumea aproape de dvs. De la alegerea destinației la găsirea prețului potrivit, vrem să aveți toate opțiunile la îndemână. De aceea ne propunem să facem mult bine în domeniul călătoriilor. Vrem ca întreaga experiență de planificare și rezervare să fie simplă și plăcută, de la început până la sfârșit. Vrem să ne asigurăm că beneficiați la maximum de banii cheltuiți și de călătorie. Vrem ca domeniul să fie transparent și mai demn de încredere.

Tot ce facem este în spiritul acestor deziderate. Vă puteți baza pe noi și ne mândrim cu faptul că ne bucurăm de cea mai mare încredere între site-urile de căutare specializate în călătorii (călătorii consideră că suntem mai buni decât alte site-uri, precum Kayak, Momondo și Expedia*).

Ce înseamnă că sunteți în centrul preocupărilor noastre? Câteva exemple:

Cel mai bun preț

Verificăm prețurile date de 1.200 de companii de voiaj pentru dvs. Înscrieți-vă să primiți alerte de preț și vă vom anunța imediat ce se schimă prețurile biletelor la un zbor care vă interesează. Apoi puteți decide dacă faceți rezervare sau nu.

Prețul corect

Vă afișăm toate rezultatele căutării, de la fiecare companie aeriană, chiar dacă nu câștigăm nimic din asta. Dacă ajungem la concluzia că un furnizor nu procedează corect față de dvs., îl eliminăm din Skyscanner.

Mereu în mișcare

Avem o aplicație care vă încântă prin faptul că puteți planifica întreaga călătorie cu ea. Puteți să căutați zboruri, hoteluri sau mașini de închiriat (poate chiar toate cele trei), să vedeți rapid opțiunile, să reluați planificarea de unde ați rămas și să salvați toate detaliile călătoriei într-un singur loc.

Aflați cine este de încredere

Pe site-ul nostru călătorii evaluează experiența rezervării la diferite companii aeriene și agenții de voiaj online, ceea ce vă ajută să alegeți cei mai bun furnizori. Le transmitem și lor evaluările ca să-și poată aduce serviciile la nivelul pe care îl meritați dvs.

Fără insistențe

Nu folosim datele pentru a crește prețurile sau a crea cerere într-o manieră artificială. Considerăm că prețurile pe care le vedeți trebuie să fie cele pe care le plătiți. Nu vom face presiuni să faceți rezervări. Nu veți avea parte de surprize neplăcute sau taxe ascunse.

Explorați Oriunde. Nu contează de unde plecați.

Unde să mergeți? Când? Posibilitățile sunt nelimitate. Căutarea „Oriunde” inspiră peste 13 milioane de călători în fiecare lună, prin găsirea celor mai bune prețuri pentru călătorii din aeroportul selectat.

Găsiți cazare

Economisiți bani la cazare, dar și la zboruri. Cooperăm cu cele mai sonore nume din domeniu și avem prețuri speciale la cele mai bune hoteluri, pentru dvs.

Porniți cu voioșie

Rezervarea de bilete de avion este simplă. La fel și închirierea de mașini. Acordăm calificative fiecărei oferte în funcție de politica de combustibil, locația de ridicare și opțiunile de asigurare, astfel încât să alegeți varianta cea mai convenabilă.

Sfaturile experților

Începând din anul 2003, căutăm cele mai bune zboruri și vi le spunem. Cu Mash-ups, puteți face combinații de zboruri pentru a obține cele mai bune prețuri. De exemplu, puteți să plecați cu o companie și să vă întoarceți cu alta.

Călătoriți cu conștiința curată

Urmăriți etichetele „ECO”, care indică zborurile cu emisii de CO2 mai mici. Deja am ajutat peste 10 milioane de călători să aleagă zborurile cu cele mai mici emisii.

Datele sunt ale dvs., alegerea vă aparține

Nu vom folosi niciodată datele dvs. pentru a ascunde informații sau pentru a vă păcăli să faceți rezervări pe care nu le doriți. Informațiile personale sunt ale dvs. Doriți mai multe informații? Citiți politicile de cookie și de confidențialitate.

Vă stăm la dispoziție

Se mai întâmplă ca lucrurile să meargă altfel decât ați planificat, dar vom face tot ce putem pentru a le îndrepta. Avem echipe extraordinare, care vă oferă servicii de asistență în 29 de limbi, șapte zile pe săptămână.