Hartă

Bilete avion Roma

Toate drumurile duc spre Roma…

Romanticii incurabili și cei pasionați de istorie nu ar trebui să rateze ocazia de a vizita Roma, una dintre cele mai vechi metropole europene. Roma este faimoasă nu doar pentru obiectivele turistice, dar și pentru gastronomia ei, artiștii de stradă și atmosfera romantică care predomină în acest oraș.

Atunci când pășești în centrul orașului, vei fi uimit de cât de bine s-a păstrat arhitectura și artiștii de stradă îți vor aduce aminte și mai mult de războinicii antici.

Evident că unul dintre obiectivele turistice de nelipsit este Coloseumul, vestit pentru arenele romane în care se luptau gladiatorii. Construcția a fost începută de împăratul Vespasian și apoi terminată de fiul său, Titus în anul 80 AD. Plin de atmosferă din Roma antică, Coloseumul se află în centrul pieței Colloseo și biletele pentru vizitarea lui pot fi cumpărate și online.

Următoarea pe listă este fântâna di Trevi, în care se spune că ar trebui să arunci o monedă pentru noroc. Pentru amatorii de fotografii este destul de provocant să încerce să găsească un unghi de pozat perfect pentru a cuprinde în întregime splendoarea acestei fântâni.

O altă minunăție a acestui oraș este monumentul lui Victor Emanuel, construit integral din marmură albă, drept pentru care pare că strălucește câteodată. Trebuie să vezi și Vaticanul, cel mai mic stat din lume care este reședința papală și al pelerinajelor celor de credință catolică. Vaticanul și basilica St Peters se află în piața St. Peter's Square.

Lista obiectivelor de vizitat este fără sfârșit, printre care Castelul Sant'Angelo, Pantheonul, numeroase fântâni și biserici. Cele mai mari nume de artiști, sculptori, arhitecți și pictori se leagă de Roma: Caravaggio, Bernini, Carracci, Michelangelo, sunt doar câteva dintre ele. Istoria se află la ea acasă în Roma, printre numeroasele vestigii aflându-se și celebra Columnă a lui Traian.

În ceea ce privește Roma zilelor noastre, aceasta se regăsește în căldura oamenilor, în ceștile de expreso, în cumpărăturile de la renumiți designeri, în scuterele care aleargă zgomotos pe străzile înguste și în fiecare pahar de vin servit cu panini.

Acum poți găsi cele mai bune oferte de zbor cu Skyscanner, așadar caută biletele de avion cu ajutorul nostru pentru a vizita acest oraș fascinant.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Roma

Întrebări frecvente

Există 2 aeroporturi în Roma: Roma Fiumicino și Roma Ciampino.
Gulf Air, SkyUp Airlines, Oman Air, Transavia France, transavia, Nouvelair, Norwegian și GOL Linhas Aéreas au zboruri directe către Roma.
Cea mai economică lună pentru a zbura către Roma este aprilie.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.