Călătoriile sunt pentru toți

Așa că facem Skyscanner mai accesibil

Călătoriile îți oferă șansa să explorezi lumea și să creezi amintiri pentru toată viața. De aceea, misiunea noastră este să ajutăm pe fiecare să își planifice călătoriile fără efort, indiferent de nevoile de accesibilitate pe care le poți avea.

Iată mai multe despre traseul parcurs până acum

Experiențe online mai bune

Designerii și inginerii noștri se străduiesc să facă mai incluzive aplicația și site-ul nostru, luând pe toată lumea în considerare în munca pe care o fac.

Persoane dedicate

Accesibilitatea nu este o treabă pentru o singură persoană. Așa că ne-am decis să construim o echipă dedicată de campioni ai accesibilității care să ajute la implementarea acestei activități esențiale în întreaga companie.

Feedbackul utilizatorilor

Nu există o modalitate mai bună de a înțelege nevoile călătorilor cu dizabilități decât obținând feedback de la aceștia cu ajutorul cercetării dedicate și testării de către utilizatori.

Educație continuă

Participând la ateliere și cursuri de instruire regulate, nu numai că învățăm cum să creăm produse accesibile, ci dezvoltăm și empatie față de călătorii noștri cu dizabilități.
Ilustrație cu un grup de persoane de rase, sexe și cu abilități diferite, construind sigla Skyscanner.
Suntem mândri să facem parte din The Valuable 500
The Valuable 500

Scor de accesibilitate

Ne străduim să respectăm standardele de accesibilitate digitală stabilite de Orientările privind accesibilitatea conținutului web 2.1 (Nivelul AA).

Contactează-ne

Dacă te confrunți cu orice probleme legate de accesibilitatea site-ului sau aplicației noastre, te rugăm contactează-ne.