Suntem agenția de voiaj care vă pune pe primul loc

Călătoriți așa cum vă place

Când am început, în 2003, ne-am propus să lucrăm altfel. Am vrut să arătăm toate opțiunile de zbor într-un singur loc, într-o alternativă simplă la site-urile complicate, care fac călătoriile să pară o muncă obositoare.

Am pornit ca motor de căutare de zboruri, iar acum suntem un lider global în domeniul călătoriilor. Suntem mândri că peste 100 de milioane de oameni din întreaga lume (adică deloc puțini!) folosesc aplicația noastră lună de lună, pentru a-și face planurile de călătorie.

Suntem deciși să simplificăm cât mai mult călătoriile. Vrem să-i ajutăm pe toți călătorii să găsească cele mai bune combinații de zboruri, hoteluri și închirieri de mașini.

Și nu ne oprim aici.

Misiunea noastră este să fim lideri în transformarea globală a călătoriilor moderne și sustenabile

Ce înțelegem prin călătoriile moderne

Călătoria înseamnă libertate Drept urmare, planificarea călătoriei și rezervările nu trebuie să fie o corvoadă, ci foarte simple.

Știm că doriți să beneficiați de cele mai bune prețuri și de flexibilitate maximă în alegerea variantelor. De aceea lucrăm fără încetare la simplificarea și accelerarea aplicației și site-ului.

Alegeți unde vreți să mergeți și când, apoi profitați de cele mai bune prețuri de pe miile de site-uri, fără să trebuiască să vă uitați în altă parte. În plus, merită atenția toate modalitățile în care vă putem ajuta să găsiți călătoria care să vi se potrivească, indiferent de stilul de viață și de buget.

Preferați flexibilitatea? Căutați „Oriunde” pentru a vedea ce destinații sunt accesibile la prețuri extraordinar de bune. Ați ales deja destinația? Folosiți alertele de preț pentru a afla dacă se schimbă prețurile biletelor.

Dacă v-ați hotărât unde și când doriți să călătoriți, faceți rezervările în câțiva pași simpli, în aplicație sau pe site, ambele disponibile în peste 30 de limbi.

Ce înțelegem prin călătoriile sustenabile

Călătoriile sunt una dintre cele mai mari plăceri în viață. Vrem ca fiecare generație să poată trăi această bucurie.

Vă oferim toate opțiunile, ca să puteți lua decizii care să vă mulțumească. Este vorba inclusiv despre eticheta „Opțiuni ecologice”. care evidențiază zborurile care emit mai puțin CO2. Deja am ajutat peste 10 milioane de călători să aleagă zborurile cu cele mai mici emisii.

Suntem la început, dar luăm în serios sustenabilitatea și răspunderea pe care ne-am asumat-o. Cumpărăm combustibili sustenabili pentru avioane din dorința de a compensa călătoriile pe care le fac oamenii de la Skyscanner. Suntem o echipă hotărâtă să descopere noi modalități de a explora lumea, care să facă bine atât oamenilor, cât și destinațiilor.

Știm că nu putem rezolva această provocare doar cu forțe proprii. De aceea, colaborăm cu Ducele de Sussex și cu liderii din domeniu, pentru a forma Travalyst. Împreună suntem un adevărat catalizator al schimbării și îi vom ajuta pe toți cei interesați să exploreze lumea, generație după generație.

Depășim așteptările

Ne propunem să schimbăm lumea călătoriilor.

Traseul parcurs până acum

2003

Domeniul călătoriilor s-a schimbat pentru totdeauna după ce trei prieteni s-au întâlnit și au început să se gândească la o modalitate simplă de a compara zboruri. Așa s-a născut Skyscanner!

2006

Am lansat funcția foarte populară de „Căutare oriunde” pentru a le arăta celor interesați cele mai ieftine destinații accesibile.

2009

Ne-am extins pe tot globul, am tradus site-ul în 30 de limbi.

2011

Am lansat o aplicație care facilitează și mai mult rezervările.

2012

Pentru a-i ajuta pe călători cu informații, am creat alertele de preț, care se trimit atunci când se schimbă prețuri unui zbor.

2013

Am lansat funcțiile de închirieri de mașini.

2014

Am trecut și în domeniul hotelier, pentru ca utilizatorii să își poată planifica călătoria perfectă.

2016

Suntem achiziționați de Ctrip (acum Trip.com Group) într-o afacere evaluată la 1,4 mld. £. Este cea mai mare achiziție de tehnologie pentru călătorii făcută vreodată în Europa.

2018

Organizația de protecție a consumatorilor Which? ne-a declarat „Cel mai bun serviciu de comparare a zborurilor”.

2019

Am ajuns la 100 de milioane de utilizatori pe lună și ne-am anunțat misiunea de conduce o transformare globală a călătoriilor moderne și sustenabile.

Lumea vă aparține.
Explorați-o cu noi.

Zboruri

De la escapade scurte la aventuri de mare anvergură, găsiți cele mai bune prețuri dintre milioane de zboruri. Fără taxe ascunse. Fără tarife ascunse.

Filtrele de căutare inteligente, cum ar fi numărul de escale și ora de plecare, vă ajută să găsiți zborul perfect. În plus, avem o mulțime de sfaturi și idei de economisit bani.

Găsiți un zbor

Hoteluri

Drumul e doar o parte a călătoriei. Suntem gata să vă ajutăm să vă completați planurile cu rezervări de hotel: avem milioane din toată lumea, de la buget redus la camere de lux.

Puteți face comparații chiar aici, între cele mai sonore nume. Avem prețuri foarte avantajoase la cele mai bune hoteluri din lume, deci economisiți și mai mult.

Găsiți o cameră

Închirieri de mașini

La noi e simplu să căutați, să comparați și să rezervați mașina potrivită. De la SUV-uri de familie la decapotabile de lux, veți beneficia de prețuri extraordinare la fiecare tip de mașină.

Acordăm calificative fiecărei oferte în funcție de politica de combustibil, locația de ridicare și opțiunile de asigurare, astfel încât să alegeți varianta cea mai convenabilă.

Găsiți mașina potrivită

Un aspect nou și o perspec­tivă îndră­zneață

Crezul nostru este că o călătorie ne poate transforma. Iar noi putem transforma călătoria.

Aflați noutățile