Bucureşti

4 mar. 2020 - 5 mar. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Bucureşti se numără Top Rooms Aparthotel, Hotel Boutique Monaco și Residence Villa Barrio în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Bucureşti, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Bucureşti

începând de la 222 lei
începând de la 337 lei
începând de la 547 lei

Ce spun călătorii despre Bucureşti?

9,8
Iubitori de istorie
8,8
Iubitori ai vieţii de noapte
8,4
Gurmanzi
7,4
Călători de aventură
7,3
Iubitori de natură
Recenzii membri (167)
Gabriela Cazacu
Gabriela CazacuÁvila, Spain
06.01.2017

frumos sa te duci de vizita

L B
L B
20.08.2019

Nesigur . Sunați la 112 în România este nevoie ca serviciile de urgență să participe mult timp !!! Dacă nu știți locația unde vă aflați, este imposibil pentru ei să vă găsească.

Felix Andrei
Felix Andrei
14.05.2019

Absolut să încercați. Consiliul (în plus față de toate atracțiile de importanță istorică și culturală) o vizită de o jumătate de zi la facilitatea Therme Bucuresti (prețul de mâncare, relaxare / distracție garantată).

Tony S
Tony S
08.02.2019

În mod literal, unul dintre cele mai grave locuri pe care le-am avut în întreaga mea viață. Rulați în jos, murdar, sărăcia lovită, literalmente căzând în bucăți. o pierdere tragică de timp și bani. alimente groaznice și atitudini îngrozitoare de la oameni, cazare teribilă. Nu pot vorbi prea slab despre acest oraș. stele zero, dacă ar fi posibil.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este ianuarie, cu o medie de 213 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Bucureşti este mai, cu un preț mediu de 334 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 242 lei pe noapte. Acesta este cu 5% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 255 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Bucureşti, temperatura medie estimată în februarie este 1,3°C/34,3°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 30,1°C/86,2°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -5,1°C/22,8°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Bucureşti este Bucureşti Otopeni (OTP) (14,34 km).

Planificați o călătorie în România