Hartă

Bilete avion Milano

 

'Dolce vita' în Milano

 Când te gândești la Milano, te duci cu gândul la una dintre următoarele-fie clubul de fotbal AC Milan care are sediul central aici, fie la atelierele și paradele de modă, pe care orașul le are aproape tot anul. Totuși, capitala Lombardiei depășește imaginația călătorului și spulberă stereotipurile cunoscute în lume celor care o vizitează.

Printre locurile nelipsite de vizitat este Catedrala Duomo, o catedrala gotică, care datează din 1386 dar care a fost terminată în secolul al XIX-lea. Biletul pentru biserică este gratuit și poți avea acces pe acoperiș fie pe scări sau cu liftul în schimbul unei sume. Panorama este încântătoare de aici și poți vedea orașul cu bogățiile lui precum Piața Catedralei (piața centrală a orașului) .

Tot în apropierea pieții este Galeria lui Vittorio Emmanuele II, primul centru de cumpărături de sticlă. Fiind o clădire istorică construită din sec al XIX-lea, acest paradis al cumpărăturilor constituie o atracție deosebită pentru turiști.

În faimosul teatru La Scala ai ocazia să vezi unele dintre cele mai bune reprezentații scenice de operă. Pe scena acestui teatru s-au perindat nume mari ale compozitorilor precum Verdi,  Rossini, Puccini sau Toscanini.

Poți admira faimoasă "Cina cea de Taină" a lui Leonardo da Vinci pe pereții bisericii Santa Maria delle Grazie. Tot pe lista obiectivelor turistice care nu ar trebui ratate în Milano se găsește și Muzeul de Știință și Tehnologie Leonardo da Vinci, unde poți vedea și proiecte ingenioase de la universități. Iar elemente de la Leonardo da Vinci, Michelangelo și Mantegna poți vizita la castelul Sforzesco, unde poți vedea diverse muzee și colecții de artă.

Milano este plină de magazinașe cu fructe și pește, baruri Mozzarella, patiserii minunate și vinoteci. Te poți lăsa pradă tentației și să te răsfeți cu o delicioasă înghețată veritabilă ,"gelato". În ceea ce privește distracția și viața de noapte, ai de unde alege dintre numeroase baruri, cocktail bars, cluburi de jazz…..trebuie doar să știi ce preferi și să fii gata de distracție.

Cel mai bine e să vizitezi Milano primăvara sau toamna, când vremea este blândă, fără temperaturi prea ridicate sau scăzute, și astfel plimbările prin oraș sunt o adevărată plăcere.

Milano are 2 aeroporturi importante pentru zboruri interne și externe - Malpensa și Linate. Caută bilete de avion cu Skyscanner pentru o călătorie plăcută, economisind timp și bani. 

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Milano

Întrebări frecvente

Există 3 aeroporturi în Milano: Milano Malpensa, Milano Bergamo și Milano Linate.
Gulf Air, SkyUp Airlines, Oman Air, Nouvelair, GOL Linhas Aéreas, Norwegian, BA Cityflyer și Azul Airlines au zboruri directe către Milano.
Cea mai economică lună pentru a zbura către Milano este martie.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.