Londra

20 feb. 2019 - 21 feb. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Londra se numără Somerset Hotel, ibis Budget London Barking și Best Western London Peckham Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Londra, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Londra

începând de la 528 lei
începând de la 755 lei
începând de la 1.138 lei

Ce spun călătorii despre Londra?

9,8
Iubitori de istorie
8,2
Gurmanzi
8,0
Călători în familie
8,0
Iubitori de artă şi design
7,6
Călători de aventură
Recenzii membri (2164)
Ionel Ghetu
Ionel GhetuBucureşti
06.01.2017

Frumos oras dar cam scump

Gabryella Gabyta
Gabryella Gabyta
06.01.2017

tie placut f. frumos in oras mare londra ..

Sabino Mazzuoccolo
Sabino Mazzuoccolo
05.02.2019

Sono stato a Londra per una settimana, precisamente quella di agosto. Clima freddo ma stupendo, poca pioggia e sole non pesantissimo. Tutto perfetto, partendo dagli automezzi e arrivando alle persone. Ci ritornerei non una volta all’anno ma una volta al mese!!

Mafalda Bayan
Mafalda Bayan
04.02.2019

Passei em Londres o meu 20.° aniversário (em Novembro) e apesar do frio voltaria a repetir sem dúvida. Foi uma das viagens mais marcantes para mim. Memorável mesmo. É um lugar lindíssimo. Fui “de pé atrás” a achar que ia ser só mais um destino bonito para acrescentar à lista, mas não, foi mesmo incrível, adorei tudo!!!!

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este ianuarie, cu o medie de 744 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Londra este ianuarie, cu un preț mediu de 744 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 842 lei pe noapte. Acesta este cu 5% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 888 lei văzut în ultimele 12 luni.

Planificați o călătorie în Regatul Unit