Comparați și economisiți la hotelurile din Londra

Ne pare rău, Nu asigurăm cazări mai mari de 30 nopţi.

Căutați pe harta noastră cele mai bune hoteluri din Londra

Folosiți harta noastră pentru a găsi hoteluri lângă Londra sau atracții pe care doriți să le vizitați.

Cele mai bune hoteluri din Londra. Citiți recenziile

Fiți siguri că ați rezervat șederea perfectă. Citiți recenziile oaspeților reali înainte de a efectua rezervarea.

Vedeți mai multe hoteluri

Hoteluri în Londra

Una dintre cele mai mari capitale ale Europei și cel mai mare oraș al Marii Britanii, Londra atrage anual un număr impresionant de turiști prin diversele sale obiective turistice, simboluri pe care toate lumea le recunoaște.

Londra are numeroase cartiere, toate legate între ele printr-o foarte bine pusă la punct rețea de metrou. Luând în considerare acest fapt, oricare dintre ofertele de cazare pe care le găsiți va fi o variantă bună pentru timpul petrecut în oraș. Bineînțeles ca dacă doriți să fiți aproape de zona de cumpărături Oxford Street este o variantă excelentă ca și locație pentru hotel, fiind foarte aproape și de Hyde Park și de stațiile de metrou.

Obiective turistice precum Big Ben sau London Eye, Catedrala Westminster sau Palatul Westminster se află toate foarte aproape unele de altele în zona centrală a Londrei.

În Camden Town se află o piață mai deosebită și merită să o vizitați, mai ales că zona se află în apropierea zonei centrale și dispune de oferte de cazare la diverse hoteluri.

După cum am spus și mai sus, metroul este foarte bine pus la punct și puteți să ajungeți în timp record de la un obiectiv turistic la altul. Zona Wembley se află în partea de nord-vest a Londrei și este perfectă ca și cazare pentru cei care vor să fie aproape de aeroportul Heathrow. Croydon este o altă zonă, de data aceasta în partea de sud a orașului, aproape de aeroportul Gatwick. Ca și opțiune pentru partea de nord este Enfield, iar aeroportul care se află în această parte este Luton.

În apropierea fiecărui aeroport există lanțuri hoteliere care își pun la dispoziție serviciile pentru cei care au nevoie de ele, chiar și pentru o noapte.

Londra dispune de o mare varietate în materie de cazare, hoteluri în orice parte a orașului, hosteluri atât în zona centrală, cât și la periferie; bed and breakfast este o altă soluție pentru cei care stau câteva zile în Londra și doresc să viziteze cât mai mult fără a strica prea mulți bani pe cazare.