Ho Și Min

3 mar. 2020 - 4 mar. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Ho Și Min se numără RedDoorz Near Nguyen Hue Walking Street 2, RedDoorz Near Hiecc Tan Binh și Au Lac Legend Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Ho Și Min, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Ho Și Min

începând de la 149 lei
începând de la 286 lei
începând de la 670 lei

Ce spun călătorii despre Ho Și Min?

9,8
Gurmanzi
7,5
Excursionişti
7,2
Iubitori de istorie
7,1
Iubitori ai vieţii de noapte
6,4
Călători de aventură
Recenzii membri (350)
Murphy LEE
Murphy LEE
28.10.2019

Vietnamul este foarte confortabil pentru că nu trebuie să utilizați un raport de intrare. Am fost acolo pentru prima dată și sincer, Ho Chi Minh nu are multe atracții turistice de văzut, dar prețurile sunt cu adevărat ieftine și am fost mereu la curent. Hotelurile sunt ieftine și un înlocuitor excelent pentru Thailanda. Mâncarea este, de asemenea, delicioasă

ウサギ屋リピーター 米○
ウサギ屋リピーター 米○
11.10.2019

Numele a fost menționat și în recenziile altor persoane, dar pensiunea curată, japoneză `` Rabbit Shop '' din Ho Chi Minh poate fi folosită cu încredere chiar și pentru femeile care călătoresc singure! Există un dormitor doar pentru femei, iar personalul în timpul zilei, în afară de proprietar, sunt femei, astfel încât să vă puteți simți liber să consultați despre probleme dificil de consultat doar cu femeile. Ho Chi Minh în sine este o atracție turistică

Travel  Street
Travel Street
27.09.2019

Siguranță: Poliția s-a simțit în regulă. Erau multe străzi care puteau fi înfășurate dimineața târziu. Transport: ador apucurile și picioarele. Prinde bine. Atenție la motociclete când traversați strada! Bunătate: amabil. Aer: Există multe motociclete, așa că fumul de pe stradă este inevitabil, dar am putut vedea cerul albastru clar în fiecare zi. (În momentul în care praful fin iese mult în știri, este destinația selectată.

Donghan Lee
Donghan Lee
21.02.2020

남베트남의 역사를 알 수 있는 곳 Landmark 주변은 여기가 베트남인가 싶을 정도로 상당히 발전됨 노트르담 대성당이 보수중인것이 아쉽다

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este ianuarie, cu o medie de 137 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Ho Și Min este aprilie, cu un preț mediu de 395 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 223 lei pe noapte. Acesta este cu 22% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 274 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Ho Și Min, temperatura medie estimată în februarie este 27,9°C/82,2°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, aprilie, cu o medie de 35,2°C/95,4°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 21,6°C/70,9°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Ho Și Min este Thành phố Hồ Chí Minh (SGN) (3,14 km).

Planificați o călătorie în Vietnam