Amman

29 nov. 2019 - 30 nov. 2019

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Amman se numără Amman Cham Palace, Sheraton Amman Al Nabil Hotel și Retaj Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Amman, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Amman

începând de la 274 lei
începând de la 313 lei
începând de la 664 lei

Ce spun călătorii despre Amman?

9,8
Iubitori de istorie
9,1
Gurmanzi
8,3
Călători în familie
7,1
Iubitori de natură
6,8
Iubitori ai vieţii de noapte
Recenzii membri (137)
Nicole Dawas
Nicole Dawas
30.04.2019

Atât de multe magazine și localnici! O modalitate excelentă de a obține un gust adevărat din Amman! Cele mai bune alimente din oraș!

. Troy
. TroyMiravet
06.01.2017

Orice vizitator pentru prima dată la Amman poate fi iertat pentru că a crezut că locul este doar o extindere imensă, neplanificată. În timp ce acest lucru poate fi adevărat, orașul este o metaforă interesantă pentru națiunile arabe care se confruntă cu încredere, deși în acest caz influența americană este puternică pentru a vedea. La fel ca Beirut acum și Cairo în anii 1960, Amman este un oraș fascinant, cosmopolit, reprezentând nu doar intersecția diferitelor culturi arabe, ci și puncte de contact cu vestul. Caracterizarea mea largă a locului nu se deosebește de părți ale Germaniei sau ale Elveției: pe de o parte, îmbrățișând satul global, pe de altă parte, destul de conservatoare și pe bună dreptate ținându-se de propria tradiție și identitate. Din toate aceste motive, îmi place locul.

Trinity
TrinityLos Angeles
20.07.2014

Amman a fost poarta de acces spre Țara Sfântă din Iordania. Fiind cel mai mare oraș al Iordaniei, este ocupat și aglomerat, cu o mulțime de mașini și oameni. Venind și ieșind din oraș, vedeți zeci de case și afaceri de-a lungul dealurilor. Ce vizită să vezi! Străzile erau curate și am fost tratați foarte frumos de localnici. Pentru a obține în jur, știți unde trebuie să mergeți pe baza celor 8 cercuri. Cel mai important, vă ajută să aflați care este cercul hotelului dvs.

Joseph Coureur
Joseph CoureurNew York City
31.03.2013

Amman este un oraș minunat pe care vreau să îl explorez mai mult. Vechiul Testament are mult mai mult sens atunci când îl vezi pe Iordan.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este decembrie, cu o medie de 201 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Amman este august, cu un preț mediu de 268 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în noiembrie anul trecut a fost 201 lei pe noapte. Acesta este cu 8% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 219 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Amman, temperatura medie estimată în noiembrie este 14,9°C/58,7°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 32,5°C/90,5°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 3,8°C/38,8°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Amman este Amman Civil - Marka (ADJ) (5,60 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Amman Queen Alia (27,09 km)

Planificați o călătorie în Iordania