Comparați și economisiți la hotelurile din Istanbul

Ne pare rău, Nu asigurăm cazări mai mari de 30 nopţi.

Căutați pe harta noastră cele mai bune hoteluri din Istanbul

Folosiți harta noastră pentru a găsi hoteluri lângă Istanbul sau atracții pe care doriți să le vizitați.

Cele mai bune hoteluri din Istanbul. Citiți recenziile

Fiți siguri că ați rezervat șederea perfectă. Citiți recenziile oaspeților reali înainte de a efectua rezervarea.

Vedeți mai multe hoteluri

Hoteluri în Istanbul

Capitală care se întinde pe două continente, orașul Istanbul este unul dintre cele mai aglomerate și mari așezări urbane din lume. Este vizitat datorită obiectivelor turistice unicate și datorită negoțului care se practică aici. Este cel mai important centru economic, cultural și social al Turciei.

Centrul orașului este în permanență în mișcare, o mulțime de negustori, tarabe, piețe și mașini zgomotoase fac ca această zonă să fie una dintre cele mai aglomerate. Este o zonă de cazare preferată de tineri pentru că de aici pot ajunge rapid la obiectivele turistice importante, iar seara se pot bucura de viața de noaptea de care Istanbulul nu duce lipsă.

Cei care preferă hoteluri mai liniștite pot căuta în zone precum Fatih, Beșiktaș sau Beyoglu zone care sunt destul de aproape de centrul orașului. Transportul public vă poate fi de un real folos pentru a vă deplasa dintr-o parte în alta a Istanbulului. Indiferent dacă sunteți împreună cu familia sau cu prieteni, oricare dintre aceste zone sunt convenabile ca și preț și ca locație. Pentru a fi aproape de aeroport, zona Bakirköy este ideală pentru cazare, iar prețurile diferă foarte mult de zona centrală.

În vecinătatea zonei Fatih se află faimoasa Moschee Albastră, Catedrala Hagia Sofia, Marele Bazar pe care nu vreți să-l ratați – puteți negocia diverse obiecte pe care doriți să le achiziționați, iar prețul pe care o să-l obțineți o să fie cu siguranță mai mic decât cel expus. De la Moscheea Albastră puteți să vă plimbați pe malul mării, simțind adierea brizei și bucurându-vă de fiecare moment petrecut aici.

Există oferte de cazare pentru toate gusturile și buzunarele, de la hoteluri luxoase la apartamente de închiriat, camere la hosteluri, toate acestea fiind răspândite în întreg Istanbulul. Zonele de cumpărături se găsesc în număr mare în zona centrală a orașului, iar magazinele de bijuterii sunt luate cu asalt mai ales de doamnele care vor să plece cu un mic suvenir din Istanbul.