Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Caen cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Caen

Toate informațiile sunt valabile în iulie 2015 și se pot schimba

Cu toate că de multe ori suntem în pană de idei în privința noilor locații de concediu, găsim de fiecare dată o variantă pe placul nostru. Franța este una dintre țările în care nu vă puteți plictisi ori de câte ori ajungeți să o vizitați deoarece are atâtea locații frumoase și diverse de oferit încât întotdeauna veți găsi ceva de vizitat. Caen este unul dintre orașele din partea de nord a Franței care merită atenția dumneavoastră. Și pentru ca vacanța dumneavoastră să fie completă și să fiți siguri că veți profita din plin de timpul pe care îl aveți la dispoziție, Skyscanner vă oferă posibilitatea închirierii unei mașini direct de pe aeroportul din Caen.

De unde să închiriezi mașină din aeroportul Caen

Nu a fost niciodată mai simplu să găsiți mașina pe care o doriți în concediu. Cu Skyscanner puteți căuta și rezerva mașina chiar de acasă, iar în momentul în care ajungeți la aeroportul din Caen trebuie doar să vă preluați mașina pentru care ați optat. La aeroportul Caen există un număr de cinci companii de la care puteți închiria o mașină: Avis/Budget, Europcar, Enterprise, Hertz și Sixt. Dacă faceți rezervarea mașinii online, veți avea siguranța că mașina vă va aștepta la aeroport în momentul în care ajungeți.

Benzinării lângă aeroportul Caen

Dacă aveți opțiunea de predare a mașinii cu plinul făcut, atunci este important de știut faptul că cea mai apropiată benzinărie de aeroport este una BP și se află pe drumul N13 la o distanță de 4 km de acesta. Bineînțeles că mai există și varianta alimentării la una dintre benzinăriile din oraș deoarece distanța până la aeroport nu este mai mare de 9 km.

În apropierea aeroportului Caen

Fie că doriți să vă plimbați în voie fără un plan anume sau poate aveți deja în minte diverse atracții turistice și locații pe care doriți să le vizitați, mașina închiriată se va dovedi cu adevărat folositoare.
În cele ce urmează vă vom prezenta un mic ghid al locațiilor din jurul aeroportului Caen care merită atenția dumneavoastră.

Locații de vizitat

Caen

La mai puțin de 10 km de aeroport se află orașul Caen, un oraș celebru pentru Memorialul războiului. Însă și bisericile orașului sunt puncte de atracție importante. Nici castelul din Caen nu este lipsit de interes, fiind o atracție pe care turiștii o bifează cu succes. Drumul pe care trebuie să îl urmați de la aeroport pentru a ajunge în oraș este D9.

Ouistreham

Dacă mergeți în partea de nord, veți avea posibilitatea de a vizita un mic port care deservește orașul Caen - Ouistreham. Diferite ambarcațiuni pot fi admirate în acest port, iar pentru ca vizita să fie completă, trebuie să faceți o plimbare în zona portuară. Distanța din Caen este de 18 km pe drumul D515, D514 și D84, iar ca și durată, nu va trebui să conduceți mai mult de 20 minute.

Bayeux

Faimoasele țesături sunt cele care fac din Bayeux un oraș cunoscut pe plan mondial. Având în vedere că orașul se află la doar 30 km de Caen, ar fi păcat să nu ajungeți aici. Ruta cea mai simplă de urmat este pe N13, iar drumul nu va dura mai mult de o jumătate de oră.
Nu vă rămâne decât să vă bucurați de concediul dumneavoastră și să încercați să acoperiți cât mai multe zone cu mașina pe care ați închiriat-o din aeroportul Caen.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.