Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Port Elizabeth cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Internațional Port Elizabeth

Toate datele sunt corecte la data de 21 iulie 2015

Fie că plănuiești câteva zile de relaxare la soare sau o excursie prelungită prin regiunea Eastern Cape, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Internațional Port Elizabeth.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Internațional Port Elizabeth

Închirierea unei mașini îți permite explorarea regiunii fără a depinde de un program fix stabilit de mijloacele de transport în comun. La Aeroportul Port Elizabeth există mai multe companii de închirieri auto precum: Avis, Budget, Europcar, Alisa, Imperial și Tempest. Mașinile închiriate pot fi returnate la aeroport sau într-una din celelalte locații ale companiilor care se află în orașe.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Internațional Port Elizabeth

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil ca la returnarea mașinii să ai nevoie de un plin făcut. Nimic mai simplu deoarece vis-a-vis, chiar la ieșirea din aeroport, se află o stație de alimentare Engen cu servicii disponibile non-stop.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Africa de Sud are o infrastructură excelentă, de aceea condusul în această regiune poate fi o adevărată plăcere. Aeroportul este bine semnalizat și conectat la drumurile din regiune. Drumul național N2 trece prin apropierea aeroportului și conectează Cape Town cu Ermelo via Port Elizabeth, East London și Durban. La nord de aeroport se află drumul regional R335 care face legătura cu Parcul Național de Elefanți Addo.
Orice permis de conducere valid este acceptat în Africa de Sud, cu condiția să fie scris sau autentificat în limba engleză. De reținut este faptul că în Africa de Sud condusul se realizează pe partea stângă a drumului.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos vei găsi informații despre cum să ajungi la câteva dintre orașele din vecinătatea Aeroportului Port Elizabeth.

Port Elizabeth

Port Elizabeth este situat pe coasta Oceanului Indian, la jumătatea distanței dintre Cape Town și Durban. Este locul perfect pentru aventuroși deoarece împrejurimile sale oferă numeroase rezervații naturale gata de explorat. De asemenea, plajele întinse și oportunitățile de practicare a sporturilor pe apă atrag mii de turiști.
Drumul de la aeroport durează aproximativ 40 de minute pe autostrada M4, apoi pe N2 și R335. Deoarece uneori orașul poate deveni aglomerat, e indicat ca la rezervarea camerei de hotel să incluzi și locul de parcare.

Grahamstown Cunoscut și sub numele de Orașul Sfinților, Grahamstown deține nu mai puțin de 40 de biserici. Muzeele, galeriile sau grădina botanică Makana sunt doar câteva dintre motivele pentru care merită să vizitezi acest oraș. Grahamstown se află la est de Port Elizabeth, iar drumul de la aeroport durează în jur de o oră și 20 de minute. De la Port Elizabeth, urmezi autostrada N2 până la destinație. Majoritatea hotelurilor au inclus în prețul camerei și locul de parcare. Jeffreys Bay Jeffreys Bay este locul perfect pentru a petrece câteva zile de relaxare la soare. Această stațiune este căutată și pentru oportunitățile de practicare a surfului, Blue Flag fiind cea mai cunoscută plajă pentru acest sport. Jeffreys Bay este renumit și pentru delicioasele mâncăruri cu scoici, fructe de mare sau calamari. Jeffreys Bay se află la vest de aeroport, iar drumul durează în jur de o oră pe drumul N2. În privința locurilor de parcare nu vei întâmpina dificultăți.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.