Hartă

Bilete de avion Africa de Sud

Africa de Sud este o țară în care cultura și civilizația africană se îmbină armonios cu bogățiile naturale unice în lume. De aceea, Africa de Sud a devenit una dintre cele mai căutate destinații de vacanță.

Este o țară deosebită deoarece are trei capitale: Pretoria, capitala administrativă, Bloemfontein, capitala juridică și Cape Town, capitala legislativă. Cea din urmă este una dintre cele mai frumoase orașe din lume. Reprezintă un mix exotic între Africa, Europa și Caraibe. O plimbare pe muntele Table oferă o priveliște uluitoare asupra orașului și a oceanului. Catedrala St. George în stil neogotic sau muzeul Maritim din splendidul port al orașului sunt doar câteva dintre atracțiile turistice pe care Cape Town le are de oferit.

Johannesburg este cel mai mare și cel mai bogat oraș al țării. De când s-a descoperit aurul în această zonă, orașul s-a dezvoltat foarte rapid. Johannesburg este împânzit de clădiri uriașe și luxoase. Din Carlton Centre, cea mai înaltă clădire din țară, se poate admira panorma orașului.

Africa de Sud este o țară bogată și în frumuseți naturale. Parcul Kruger, un sanctuar al naturii și al lumii sălbatice, este una dintre cele mai mari rezervații naturale din lume. În excursiile organizate aici pot fi observate animalele sălbatice în mediul lor natural. Pe lângă acestea, parcul găzduiește și o floră diversificată. 

Canionul râului Blyde este o altă minune naturală a țării și al treilea canion ca mărime din lume. Peșterile Sudwala sunt considerate a fi cele mai vechi din lume și atrag anual mii de turiști. Iar în munții Tsitsikamma, natura este cea mai abundentă și spectaculoasă. La intrarea în acest parc național se află un canion uriaș, care poate fi explorat cu ajutorul bărcilor cu motor. 

Capul Bunei Speranțe este poate cel mai vizitat obiectiv turistic al țării și atrage anual milioane de turiști. Este o rezervație naturală, cămin al multor animale și plante pe cale de dispariție. De-a lungul timpului, a fost un important punct de reper pentru marinari. Este una dintre multele minuni ale acestui teritoriu unic.

Farmecul țării este dat atât de comorile sale naturale, cât și de oameni și cultura lor. Localitatea Lesedi reprezintă un veritabil centru cultural. Aici s-au stabilit familii din toată Africa. Pietre uriașe pictate îndrumă turiștii către diversele triburi care se află aici. Acest loc este special datorită ospitalității locuitorilor, vizitatorii având ocazia de a observa costume, tradiții și viața de trib de zi cu zi. Ba mai mult, localnicii invită turiștii să ia parte la viața lor cotidiană.

Africa de Sud reprezintă o destinație de vis pentru cei aventuroși, care doresc o vacanță atipică. Cu siguranță frumusețile și comorile țării vă vor acapara, așa că nu vă rămâne decât să vă rezervați biletele de avion!

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.