Thira

27 feb. 2020 - 28 feb. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Thira se numără Meltemi Village Hotel, Kouros Village Hotel și Notos Therme and Spa în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Thira, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Thira

începând de la 370 lei
începând de la 442 lei
începând de la 448 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este martie, cu o medie de 586 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Thira este iulie, cu un preț mediu de 1.366 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 700 lei pe noapte. Acesta este cu 16% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 816 lei văzut în ultimele 12 luni.
Aeroportul cel mai apropiat de Thira este Thira (JTR) (4,12 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Paros (71,15 km)

Planificați o călătorie în Grecia