Comparați și economisiți la hotelurile din Barcelona

Ne pare rău, Nu asigurăm cazări mai mari de 30 nopţi.

Căutați pe harta noastră cele mai bune hoteluri din Barcelona

Folosiți harta noastră pentru a găsi hoteluri lângă Barcelona sau atracții pe care doriți să le vizitați.

Cele mai bune hoteluri din Barcelona. Citiți recenziile

Fiți siguri că ați rezervat șederea perfectă. Citiți recenziile oaspeților reali înainte de a efectua rezervarea.

Vedeți mai multe hoteluri

Hoteluri în Barcelona

Barcelona- unul dintre cele mai frumoase orașe ale Spaniei. Se bucură de turiști pe tot parcursul anului datorită minunatelor obiective turistice pe care le oferă. Ideal pentru o vacanță sau un city break la sfârșit de săptămână. Numeroase oferte de zbor se pot găsi pentru această destinație.

Este orașul unde Gaudí și-a lăsat amprenta asupra numeroaselor opere de artă create de el. Toate creațiile lui se pot vizita în Barcelona și acestea sunt probabil unul dintre motivele pentru care cei care vizitează acest oraș se îndrăgostesc de el.

Zona Port Vell este o zonă modernă destinată iubitorilor de iahturi și de plimbări. Aici se află un important centru comercial și de distracție. În apropiere se găsește și Peștele din Barcelona, o sculptură unică pe malul Mediteranei. Hotelurile din această zonă beneficiază majoritatea de vedere la mare, o excelentă alegere pentru îndrăgostiți, pentru familii și cei care vor să aibă parte de clipe romantice.

Dacă decideți să vă cazați în zona centrală a Barcelonei, veți putea observa de aproape La Rambla - zona veche a orașului, vă veți afla la distanțe aproximativ egale de obiectivele turistice pe care vă propuneți să le vizitați: Sagrada Familia, Parcul Güell, Casa Batlló, Piața Catalunya, Arenas de Barcelona- arena unde se organizau coridele, Piața Spaniei sau Muzeul Național de Artă Catalană. Majoritatea obiectivelor turistice se află în zona centrală. Este o zonă vie și agitată și probabil nu este cea mai bună variantă de cazare pentru un concediu de relaxare cu familia, ci pentru cei care vor să se distreze și să descopere cât mai mult din oraș. În partea de nord –vest se află muntele Tibidabo unde este construită Biserica Sf. Inimi; tot aici veți putea petrece o zi întreagă la parcul de distracții. Această zonă este mai liniștită în ceea ce privește cazarea, iar dacă vizitați Barcelona cu familia și doriți liniște, această zonă este de luat în considerare ca și opțiune de cazare.

Cazarea dumneavoastră, fie o cameră de hotel luxoasă, apartament, hostel sau un hotel cu prețuri excelente, trebuie să se alinieze cu planurile de vizitare ale orașului, să se afle în apropierea obiectivelor turistice pe care doriți să le bifați.