Barcelona

24 mar. 2019 - 25 mar. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Barcelona se numără Hotel Alimara, TWO Hotel Barcelona by Axel 4* Sup- Adults Only și Hotel & Spa Villa Olimpica Suites în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Barcelona, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Barcelona

începând de la 478 lei
începând de la 509 lei
începând de la 778 lei

Ce spun călătorii despre Barcelona?

9,8
Gurmanzi
8,9
Iubitori de istorie
8,3
Iubitori de artă şi design
8,2
Iubitori ai vieţii de noapte
7,4
Iubitori de natură
Recenzii membri (1359)
Maria Maria
Maria Maria
22.01.2019

Intr-un city break de 4 zile, fiecare zi poate fi incarcata cu locuri noi, arhitectura unica, impresii deosebite si mancare buna.

Laszlo Holubak
Laszlo HolubakOradea
06.01.2017

În Barcelona unde se văd sper și pomii de mandarin!

Narcice Ianus
Narcice Ianus
06.01.2017

romania

Karoll R
Karoll R
17.03.2019

Es muy bonito Barcelona, visitar sus playas es una buena opción en verano, ya sea para ir a solas, en pareja o en familia. También me gustó La Rambla, tiene buen ambiente en fines de semana. Y para los fanáticos de football puedes hacer toda la experiencia del Camp Nou.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este ianuarie, cu o medie de 411 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Barcelona este septembrie, cu un preț mediu de 723 lei pe noapte.
Prețul mediu pentru un hotel în martie anul trecut a fost 617 lei pe noapte. Acesta este egal cu prețul mediu pe noapte observat în ultimele 12 luni.

Planificați o călătorie în Spania