Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Închirieri auto la Aeroportul Barcelona

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 mai 2015

Fie că plănuiți un city-break în încântătoarea Barcelona sau un concediu de relaxare la plajă, cu Skyscanner puteți găsi cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Barcelona El Prat.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Barcelona

Companiile de închiriat mașini din Aeroportul Barcelona se află la Terminalele 1 și 2B și pot fi găsite cu ușurință. Acestea sunt Sixt, National Atesa, Hertz, Europcar, Budget și Avis. Puteți compara prețurile pentru a alege opțiunea cea mai convenabilă, iar dacă căutați prețul cel mai mic e indicat să vă faceți rezervarea din timp online.

Unde poți alimenta în apropierea aeroportului

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil să aveți nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii. De asemenea, la închirierea mașinii, e posibil să aveți nevoie de o benzinărie pentru alimentare. Mai jos veți găsi cele mai apropiate benzinării din apropierea aeroportului.

Dacă doriți să ajungeți la Barcelona, ieșiți din aeroport și urmați Avenida de l’Aeroport până la Carrer del Garraf. Continuați pe acest drum până la drumul B-250, care se numește Avenida Onze de Setembre. Treceți de un sens giratoriu, apoi virați stânga pe Carrer de Federica Montseny. La scurt timp veți observa pe partea dreaptă o stație de benzinărie BP. Drumul cu mașina durează aproximativ 7 minute.

Dacă porniți spre sud, pe coastă, veți găsi o stație de benzinărie Repsol pe partea stângă, la aproximativ 8 minute de mers cu mașina pe Avenida de l’Aeroport.

Drumurile și condusul în apropierea aeroportului

Aeroportul El Prat este bine conectat la drumurile din regiune, astfel închirierea unei mașini este o soluție ideală și fără bătăi de cap. În imediata apropiere a aeroportului se află cea mai importantă autostradă din Catalonia, C-31, care conectează toate orașele importante din regiune: Barcelona, Castelldefels, Badalona, El Prat de Llobregat.

Cum ajungi la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la cele mai populare destinații din Catalonia de la Aeroportul Barcelona El Prat.

Barcelona

Capitala Cataloniei este probabil cea mai frumoasă metropolă europeană din punct de vedere al artei, designului și arhitecturii. Este un oraș vibrant, plin de energie, care îmbină într-un mod fascinant plajele întinse cu zona muntoasă.

Drumul cu mașina de la aeroport la Barcelona durează aproximativ 25 de minute pe autostrada C-31. Este destul de dificil să găsiți locuri de parcare pe străzile Barcelonei, de aceea e indicat să vă faceți rezervarea la hotel cu locul de parcare inclus.

Badalona

Badalona face parte din zona metropolitană a Barcelonei și este locul ideal pentru o vacanță de relaxare. Distanța de la aeroport este de 30 km și drumul durează în jur de 50 de minute.

În apropierea aeroportului intrați pe autostrada C-31, pe care conduceți aproximativ 20 de minute, după care o luați pe drumul B-20/C-32 până la Avenida Conflent din Badalona. Nu veți întâmpina dificultăți în a găsi un loc de parcare pe străzi, majoritatea sunt gratuite, iar cele cu taxă costă până la 5 Euro pentru o oră.

Castelldefels

La sud de Barcelona, în regiunea denumită Costa del Garraf, se află Castelldefels, un oraș renumit pentru plajele sale întinse. Este un loc care oferă nenumărate posibilități iubitorilor de soare și sporturi nautice.

Drumul de la aeroport durează un sfert de oră și este foarte accesibil. La ieșirea din aeroport, intrați pe autostrada C-31. După câteva minute veți observa indicatoarele care vă vor îndruma spre Castelldefels. E bine de știut că majoritatea hotelurilor oferă servicii de parcare incluse în prețul rezervării.

Rubi

La nord de Barcelona se află Rubi, un loc ideal de explorat de către iubitorii de istorie și arheologie. Aici se află castelul Rubi care găzduiește și un muzeu și un sit arheologic de origine romană.

La ieșirea din aeroport porniți pe autostrada C-31, de pe care ieșiți înspre drumul A2. De pe acest drum veți ieși pe partea dreaptă, pe drumul AP-7 care vă va duce la destinație. Drumul durează aproximativ 30 de minute.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.