Hartă

Bilete avion Spania

Viva Spania!

Caută bilete de avion spre Spania dacă ești in căutarea unei adevărate aventuri. Dincolo de plajele inundate de soare, ritmurile flamenco și gastronomia ademenitoare, Spania oferă un amestec fermecător de cultură și pasiune, la orice pas. Nu este de mirare că milioane de turiști aleg Spania ca destinație de vacanță, în fiecare an! În Spania există 42 de monumente protejate de UNESCO, de la fortărețe sau ziduri de fortificație, palate, grădini exotice, biserici și complexe mănăstirești, cât și peșteri, printre care faimoasa Altamira.

Fiecare oraș spaniol are ceva unic de oferit pentru o vacanță cu adevărat specială. De frumoasa Barcelona se leagă numele lui Gaudi, al cărui stil a culminat cu celebra Sagrada Familia; Madridul uimește prin arhitectura specială, viața de noapte și coridele. Fiecare zonă a Spaniei impresionează printr-un specific cultural unic și fiecare regiune are o poveste de spus, incluzând arhitectura Barcelonei, vinurile din regiune La Rioja, agitația metropolitană din Madrid, Parcul Național din Insulele Canare, plaja și petrecerile din Insulele Baleare, Calea Spirituală St James din Galicia sau relicvele romane cu amprentă Castiliană.

Spiritul maur este prezent în arhitectura specială a Andaluziei, unde încă se păstrează cele mai impunătoare castele maure, plăcile de faianță, celebra chitară spaniolă și acea poftă de viață molipsitoare. Festivalurile se țin lanț pe toată perioada anului și poți alege dintr-o mulțime de evenimente care îți vor deschide apetitul spre aventură, de la bătaia cu roșii (Tomatina) la cursele cu tauri (San Fermin din Pamplona). Dacă ești flexibil și nu ai date fixe de călătorie, poți căuta cele mai convenabile perioade de zbor pentru o anumită lună, sau chiar un an întreg.

Skyscanner nu este doar un motor gratis de căutare de zboruri, ci și unul rapid şi uşor de utilizat. Prin urmare, poți căuta preţurile cele mai convenabile, iar după selectarea zborului, ești redirecționat pe site-ul companiei aeriene sau al agenției de turism pentru a rezerva direct zborul. Nimic mai simplu. Folosește căsuța de căutare pentru a introduce datele călătoriei, apoi lasă Skyscanner să găsească pentru tine cele mai ieftine bilete de avion spre Spania.

Ole!

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.