Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Girona cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Girona

Toate informațiile sunt valabile în Iunie 2015 și se pot schimba

Spania oferă o mulțime de locații de vizitat și de petrecut concediul. Pentru a putea acoperi o varietate cât mai mare de obiective turistice și zone ale Spaniei aveți nevoie de o mașină care să vă stea la dispoziție pe durata întregului concediu. Skyscanner vă oferă varianta închirierii unei mașini încă dinainte de a pleca către destinația dumneavoastră.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Girona

În terminalul aeroportului există patru companii de închiriat mașini: Hertz, Europcar, Goldcar Rental și Enterprise Rent a Car. Birourile companiilor de închiriat mașini se află în terminalul aeroportului.

Benzinării lângă aeroportul Girona

Pentru a ajunge înapoi la aeroport aveți două variante: puteți conduce pe A7 sau A2. Indiferent care drum îl alegeți, chiar înainte de a ajunge la aeroport veți găsi două benzinării pe A7 și o benzinărie pe A2. Așadar, dacă trebuie să predați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați primit-o, aveți la dispoziție trei benzinării foarte aproape de aeroport.

În apropierea aeroportului Girona

La 13 km de aeroport se află orașul Girona. După ce părăsiți aeroportul, conduceți pe N-156, iar apoi pe C-25. La următorul sens giratoriu ieșiți pe A2 în direcția Girona și apoi urmăriți indicatoarele către Girona. Drumul nu ar trebui să dureze mai mult de 20 minute.

Locații de vizitat

Aeroportul din Girona este o variantă excelentă pentru turiștii care vor să își petreacă zilele de concediu într-una din stațiunile din Costa Brava. 200 km de plajă cu nisip fin și apă cristalină fac din această regiune a Spaniei o adevărată destinație de concediu.

LLoret del Mar

Lloret del Mar este printre cele mai căutate stațiuni din Costa Brava, în special pentru cei care își petrec vacanța în familie. Variante numeroase în ceea ce privește cazarea și plajele de aici sunt printre punctele forte ale acestei stațiuni. Stațiunea se află la o distanță de 28 km la sud - est de aeroportul din Girona, distanță ce se parcurge în cel mult o jumătate de oră pe drumul A2 și apoi C63.

Cadaques

Este cea mai nordică stațiune din Costa Brava, foarte aproape de granița Spaniei cu Franța. Din aeroport aveți de condus aproximativ 84 km în partea de nord - est a regiunii. Stațiunea este una cochetă și atrage la rândul ei, ca oricare altă staținue din Costa Brava, o mulțime de turiști. În stațiune aveți posibilitatea de a lăsa mașina parcată într-o parcare cu plată sau într-o parcare gratuită, dacă veți găsi locuri. Imediat după ce intrați n oraș, după sensul giratoriu, Saba car park se află pe partea dreaptă. Dacă ajungeți în Cadaques în afara sezonului, șansele de a găsi parcare gratuită cresc foarte mult.

Cap de Cresus și Aiguamolls de l’Emporda

În apropiere de Cadaques, la o jumătate de oră de condus în partea de nord a stațiunii, se află cea mai mare Rezervație Naturală a Spaniei - Cap de Cresus. Aici marea întâlnește munții, iar diversitatea plantelor și peisajele extraordinare care pot fi admirate de pe coastă atrag un număr semnificativ de turiști în fiecare an. Aiguamolls de l’Emporda se află foarte aproape de Cap de Cresus și este un loc ideal de vizitat mai ales în perioada migrației păsărilor. Se află la o jumătate de oră de condus de Cadaques, în partea de sud - vest.

Costa Brava este o destinație de vacanță cu multe puncte de atracție, iar dacă aveți la dispoziție o mașină, puteți să vă plimbați și să vizitați numeroase stațiunii și obiective turistice din această zonă a Spaniei.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.