Zboruri de la Bucureşti către Cantonul Split-Dalmația

Bilete de avion ieftine din Bucureşti către Cantonul Split-Dalmația

Cauți bilete de avion ieftine din Bucureşti către Cantonul Split-Dalmația sau o călătorie de ultim moment? Vei găsi chiar aici cele mai mici prețuri pentru bilete dus sau dus-întors.

Zboruri din Bucureşti către Cantonul Split-Dalmația

Iată câteva informații despre zboruri.
Cel mai ieftin zbor găsit512 lei, Split
Cea mai ieftină lună pentru zboriulie
Durata medie a zborului1 h și 55 min
Aeroportul cu cele mai ieftine zboruri de plecareBucureşti Otopeni
Cea mai populară companie aerianăCroatia Airlines

Întrebări frecvente

Am analizat toate zborurile dus-întors viitoare din Bucureşti către Cantonul Split-Dalmația pe care le-am putut găsi în următoarele 12 luni. Se pare că 512 lei este cel mai bun preț. Acest preț este bun, comparativ cu prețul mediu al biletelor către Cantonul Split-Dalmația, de 1.032 lei.
Cea mai ieftină lună pentru zboruri de la Bucureşti la aeroportul Bol este în acest moment septembrie. Cea mai ieftină lună pentru zboruri de la Bucureşti la aeroportul Split este, de obicei, iulie
După analizarea datelor din calendarul zborurilor, am constatat că în prezent cele mai ieftine zboruri din Bucureşti către Cantonul Split-Dalmația sunt pe miercuri, 3 iulie 2024.
Aeroportul Bucureşti Otopeni oferă zboruri directe către Cantonul Split-Dalmația.
Pentru zboruri din Bucureşti, cel mai ieftin oraș din Cantonul Split-Dalmația către care să zbori este Split. Cel mai ieftin aeroport care deservește Split în prezent este Split.
Durata medie a zborului între Bucureşti și Cantonul Split-Dalmația este de 1 oră și 55 de minute.