Hartă

Bilete avion România

Cu Skyscanner poți găsi bilete de avion de la sau către aeroporturile din România. Membră a Uniunii Europene și membră NATO, România este o țară balcanică, situată în sud-estul Europei. Deși este o țară predominant populată de români, aici conviețuiesc și alte naționalități precum maghiarii, ucrainenii, germanii, printre altele.

Ceea ce impresionează în România sunt: clima variată-existența tuturor celor 4 anotimpuri, relieful geografic variat-munți, dealuri, câmpii, podișuri,râuri, lacuri și bineînțeles litoralul Mării Negre. Trebuie menționată și fauna diversă, aici trăind urși, cerbi și căprioare, lupi și vulpi. Așadar, indiferent de ce moment al anului alegi să călătorești în România, mai mult ca sigur că vei găsi ceva interesant de văzut sau făcut aici.

Dacă ești pasionat de sporturile montane (escaladările, alpinismul, plimbările cu bicicleta, rafting pe râu, schi) atunci negreșit vei ajunge într-una din destinațiile populare pentru aceste sporturi, precum Predeal, Poiana Brașov, Bușteni, Lacul Bâlea sau Voineasa. În Bușteni, poți face și drumeții prin pădure în anumite perioade ale anului-cum ar fi către Cascada Urlătoarea, o plimbare prin pădure ce te va încânta și binedispune. În schimb, în Sinaia, nu rata o vizită la castelul Peleș. Locația acestuia precum și arhitectura impresionantă fac din acest loc unul dintre cele mai populare obiective turistice ale României, oferind panorame deosebite pentru amatorii de fotografii și nu numai. România este cunoscută atât pentru lanțul muntos al Carpaților, dar și pentru faptul că adăpostește o altă comoară a naturii-Delta Dunării, plină de stufării, pădurici, dune de nisip. Formată din cele 3 brațe ale Dunării, Chilia, Sulina și Sfântu Gheorghe, Delta este o Rezervație a biosferei aflată sub patrimoniul UNESCO, care uimește prin vegetație și faună, aici găsindu-se specii rare de animale și plante.

Pe timp de vară, turismul național și internațional este în creștere pe litoralul Mării Negre. Fie că te afli în vacanță cu familia sau cu prietenii, poți găsi diverse modalități de cazare-hoteluri, moteluri, pensiuni, gazde, vile turistice într-una din stațiunile de vară, Mamaia, Jupiter, Neptun, Vama Veche și altele. Nisipul este fin, apa mării nu este foarte sărată, iar parcul de distracții de apă-Aqua Magic din Mamaia oferă divertisment tuturor categoriilor de vârste. Caută acum zboruri către sau de la diverse aeroporturi din România.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.