Hartă

Bilete avion Munchen

Fie că este vorba de celebrul Oktoberfest, care atrage o mulțime de turiști spre Bavaria sau şansa de a vedea feericele castele din poveste amplate în pădurile luxuriante, rezervaţi bilete de avion spre Munchen acum!

Este dificil a decide când să vizitați acest oraș fascinant. Poate că octombrie este o lună potrivită, când începe cel mai mare festival de bere din lume și vă puteţi bucura de o atmosferă unică, sau decembrie, când magia Târgului de Crăciun cuprinde orașul? Indiferent de perioada anului, Munchen este un oraș captivant care nu vă va dezamăgi niciodată.

Este o plăcere să te plimbi pe jos sau cu bicicleta în acest oraș ordonat și curat, cu multe spații verzi și piețe agroalimentare de unde puteți cumpăra produse tradiționale bavareze printre care și celebrul wurst.

Orașul în care au studiat Henry Ford și Eistein deține o mulțime de teatre și galerii plus o orchestră și companie de balet de renume mondial. A lua masa în München este o experienţă autentică: mese lungi cu mâncăruri gustoase, chelneriţe îmbrăcate în stil bavarez și pahare mari de bere. Printre numeroasele delicatese se numără și Schwarzwälder Kirschtorte (tortul Pădurea Neagră cu cireșe).

În Munchen este tot timpul ceva de sărbătorit!

Găsiţi cele mai bune oferte pentru bilete de avion spre Munchen. Comparaţi pe site-ul nostru tarifele oferite de peste 600 de companii aeriene şi cele mai bune agenţii de turism în vederea găsirii celor mai ieftine bilete de avion!

Skyscanner nu este doar gratis, ci și rapid şi uşor de utilizat, astfel încât căutați preţurile cele mai convenabile, iar după selectarea zborului, sunteți redirecționați pe site-ul companiei aeriene pentru a rezerva direct zborul. Nimic mai simplu. Utilizaţi caseta de căutare pentru a introduce datele călătoriei, apoi lăsați Skyscanner să găsească pentru dvs. cele mai ieftine bilete de avion.

Ne vedem în Munchen!

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Munchen

Întrebări frecvente

Există un aeroport în Munchen: Munchen.
Gulf Air, Oman Air, Nouvelair, Norwegian, GOL Linhas Aéreas, BA Cityflyer, Azul Airlines și Laudamotion au zboruri directe către Munchen.
Cea mai economică lună pentru a zbura către Munchen este octombrie.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.