Hartă

Bilete de avion Moscova

Văzut de mulți ca unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa, Moscova este o adevărată forță economică și culturală. Capitala Rusiei este impunătoare și emană putere, este un spațiu fascinant care îmbină perfect atât stilul european, cât și cel asiatic.

Moscova este situată pe râul cu același nume și este plină de urmele istoriei zbuciumate ale țării. Arhitectura sovietică domnește asupra orașului, dar în același timp, Moscova a infiltrat aerul occidental prin bulevardele cu magazine și hoteluri luxoase, de renume internațional.

Un punct de start în vizitarea Moscovei ar putea fi Kremlinul, simbol al orașului și al întregii țări. Kremlinul este atât reședința președintelui țării, cât și un complex de muzee și edificii pline de opere de artă valoroase. În apropierea lui se află Piața Roșie, o piață plină de însemnătate istorică, datorită evenimentelor majore ce au avut loc aici. Piața și-a primit numele mulțumită clădirilor din cărămidă roșie ce o înconjoară. În această piață se află Catedrala Sfântul Vasile, o biserică foarte frumoasă, viu-colorată, reprezentativă stilului rusesc din punct de vedere arhitectural, Muzeul de Istorie Națională și Mausoleul lui Lenin, vizitat de numeroși turiști pentru că găzduiește corpul mumificat al fostului lider. Tot aici se află și cel mai extravagant mall, GUM.

Pentru că a influențat istoria întregului continent din punct de vedere politic, nenumărate muzee și galerii adăpostesc artefacte, documente și opere din efervescenta istorie a țării. Câteva dintre ele ar fi: Muzeul Borodino Panorama sau Galeria Tretyakov. Muzeul Pușkin este ideal de vizitat de către iubitorii de artă, deoarece aici vor găsi opere unice din perioada impresionismului.

Dealul Poklonnaya este, de asemenea, încărcat de istorie, acesta fiind locul în care vizitatorii din vest își aduceau omagiile înainte de a intra în oraș. Simbolizează puterea militară a țării, motiv pentru care atrage nenumărați vizitatori. În vârful colinei se află un muzeu istoric în aer liber.

Celebrul Teatru Balșoi își are locașul în Moscova, cu spectacole în fiecare seară. De asemenea, clădirea în stil neoclasic este impresionantă și demnă de observat.

Moscova este căutată nu doar pentru bogăția sa culturală și istorică, ci și pentru viața de noapte. Rublevka este un cartier luxos care vibrează noapte de noapte, împânzit de baruri și cluburi, restaurante și cafenele. Parcul Izmailovo reprezintă o atracție pentru turiștii de pretutindeni deoarece aici, pe lângă o promenadă, aceștia pot achiziționa suveniruri tradiționale.

O modalitate de a vizita Moscova ar fi cu metroul, și pentru simplul fapt că toate stațiile de metrou sunt decorate cu marmură, statuete sau candelabre uluitoare.

Fiind o destinație scumpă și extravagantă, Moscova satisface gusturile oricărui vizitator. Nu vă rămâne decât să vă rezervați biletul de avion pentru o vacanță de neuitat.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Moscova

Întrebări frecvente

Există 4 aeroporturi în Moscova: Moscova Sheremetyevo, Moscova Vnukovo, Moscova Domodedovo și Zhukovsky Moscova.
Ellinair, Gulf Air, Oman Air, Nouvelair, Tianjin Airlines, Azerbaijan Airlines, Nordwind Airlines și Avies au zboruri directe către Moscova.
Cea mai economică lună pentru a zbura către Moscova este martie.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.