Hartă

Bilete avion Rusia

Zboruri spre Rusia

Rusia este cea mai mare ţară din lume ca suprafaţă şi se întinde pe două continente. Are 9 fuse orare, e mărginită de 14 mări şi are ieşire la 3 oceane. Are bogăţie, oraşe moderne şi sate pierdute, diverse forme de relief, istorie la tot pasul, muzee, scriitori celebri, artă, balet şi femei a căror frumuseţe vă taie respiraţia.

 

Viza

Dacă vreţi să vizitaţi Rusia, trebuie să ştiţi că aveţi nevoie de paşaport şi viză. Aceasta din urmă se poate obţine pe bază de invitaţie, care trebuie prezentată la ambasada sau consulatul Federaţiei Ruse.  Deoarece lista documentelor necesare pentru a intra în Rusia se poate schimba, este important ca înainte de a pleca să consultaţi organele competente pentru a vă asigura că aveţi toate documentele.

 

Oraşe importante

 

Moscova- Capitala Rusiei este considerată a fi printre cele mai frumoase oraşe din Europa, fiind şi un important centru economic, politic şi cultural. De vizitat în Moscova ar fi celebra PiaţăRoşie,Catedrala Sfântul Vasile,Kremlinul,Teatrul Balşoi şi neapărat un spectacol la renumitul Circ Moscova.

Sankt Petersburg-este cel de-al doilea oraş ca număr de locuitori după capitală şi unul dintre cele mai îndrăgite. Timp de 6 luni pe an acest oraş “stinge lumina” doar  la 2-3 dimineaţa. Aici întâlniţi o viaţă de noapte exuberantă, spectacole de opera, balet şi muzică clasică. Tot aici se găseşte şi Ermitage-ul, unul dintre cele mai mari şi vechi muzee din lume.

 

Doar în Rusia

În Rusia se află cel mai adânc şi cel mai vechi lac din lume, lacul Baikal. Deşi se află în Siberia, unde condiţiile climatice nu sunt dintre cele mai favorabile, mulţi turişti se încumetă să ajungă aici.

Transsiberianuleste un tren care străbate toată Rusia de la un capăt la altul. Este o călătorie care trebuie făcută cel puţin o dată în viaţă.

Înainte de a vă rezerva bilete de avion pentru Rusia, luaţi în considerare perioada din an în care vreţi să vizitaţi această ţară. Iernile sunt de obicei geroase, dar asta nu trebuie să fie neapărat o problemă. Iubitorii de sporturi de iarnă preferă cu siguranţă această perioadă.

 

Nu contează care parte a Rusiei decideţi să o vizitaţi şi de unde plecaţi, deoarece că există nenumărate variante de zboruri pentru diverse destinaţii din Rusia.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.