Zboruri de la San Diego către California

Bilete de avion ieftine din San Diego către California

Cauți bilete de avion ieftine din San Diego către California sau o călătorie de ultim moment? Vei găsi chiar aici cele mai mici prețuri pentru bilete dus sau dus-întors.

Zboruri din San Diego către California

Iată câteva informații despre zboruri.
Cel mai ieftin zbor găsit184 lei, San Jose
Cea mai ieftină lună pentru zboriunie
Durata medie a zborului1 h și 21 min
Aeroportul cu cele mai ieftine zboruri de plecareSan Diego Internacional
Cea mai populară companie aerianăSouthwest Airlines

Întrebări frecvente

Am analizat toate zborurile dus-întors viitoare din San Diego către California pe care le-am putut găsi în următoarele 12 luni. Se pare că 184 lei este cel mai bun preț. Acest preț este bun, comparativ cu prețul mediu al biletelor către California, de 979 lei.
Cea mai ieftină lună pentru zboruri de la San Diego la aeroportul Arcata este, de obicei, septembrie. Cea mai ieftină lună pentru zboruri de la San Diego la aeroportul Santa Rosa este, de obicei, septembrie. Cea mai ieftină lună pentru zboruri de la San Diego la aeroportul Monterey Regional este, de obicei, septembrie. Iar cea mai ieftină lună pentru zboruri de la San Diego la aeroportul Sacramento International este, de obicei, iunie.
După analizarea datelor din calendarul zborurilor, am constatat că în prezent cele mai ieftine zboruri din San Diego către California sunt pe miercuri, 5 iunie 2024.
Aeroportul San Diego Internacional și aeroportul McClellan – Palomar oferă ambele zboruri directe către California.
Pentru zboruri din San Diego, cel mai ieftin oraș din California către care să zbori este San Jose. Cel mai ieftin aeroport care deservește San Jose în prezent este Internacional de San José.
Durata medie a zborului între San Diego și California este de 1 oră și 21 de minute.
Cele mai populare zboruri