Birmingham

2 feb. 2020 - 3 feb. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Birmingham se numără Staycity Aparthotels Birmingham Central Newhall Square, Aparthotel Adagio Birmingham City Centre și Staycity Aparthotels Birmingham City Centre Arcadian în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Birmingham, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Birmingham

începând de la 369 lei
începând de la 542 lei

Ce spun călătorii despre Birmingham?

9,8
Călători în familie
8,3
Iubitori de istorie
7,7
Iubitori de natură
7,7
Gurmanzi
7,1
Iubitori de artă şi design
Recenzii membri (66)
Cally Staffiere
Cally StaffiereWolverhampton
27.07.2019

Acesta nu este cel mai bun oraș pentru mine. Este întotdeauna foarte aglomerat, iar unele dintre magazine sunt destul de scumpe.

Marcia Thomas
Marcia ThomasNottingham
18.12.2015

Birmingham este un loc atât de minunat pentru a vizita o mulțime de istorii ale magazinelor Noua gară este un loc excelent pentru a merge și a face cumpărături cu o deschidere deschisă la parter, îmi place să merg acolo Piețele germane de Crăciun au fost doar acolo și au fost uimitoare

Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
04.03.2015

Birmingham este foarte faimos și mereu aglomerat și popular. Tuturor oamenilor le place să vadă Palatul Reginei și să urmărească garda schimbătoare. Uneori, când plouă, atunci vor anula evenimentele și toată lumea atât de dezamăgită.

Robert Tye
Robert TyeTelford
02.09.2013

Birmingham se întoarce încet și acum este un loc minunat pentru o zi de cumpărături sau să bea nopți. Există, de asemenea, câteva restaurante superbe. Asigurați-vă că consultați scena din jurul canalului la căsuța de e-mail.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este ianuarie, cu o medie de 403 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Birmingham este noiembrie, cu un preț mediu de 510 lei pe noapte.
Prețul mediu pentru un hotel în ianuarie anul trecut a fost 482 lei pe noapte. Acesta este egal cu prețul mediu pe noapte observat în ultimele 12 luni.
În Birmingham, temperatura medie estimată în ianuarie este 3,9°C/39,0°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 21,5°C/70,7°F. Cea mai friguroasă lună este februarie, cu temperaturi medii de 0,5°C/32,9°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Birmingham este Birmingham (BHX) (10,43 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: East Midlands (53,78 km) Nottingham (73,03 km)

Planificați o călătorie în Regatul Unit