Leeds

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Leeds se numără Mansio Suites Basinghall, Park Place Apartment și High Bank Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Leeds, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Leeds?

9,8
Călători în familie
8,7
Iubitori ai vieţii de noapte
6,6
Studenţi
6,6
Trendsetteri
5,7
Iubitori de istorie
Recenzii membri (36)
Steve DeAngelo
Steve DeAngeloMelbourne
22.02.2014

We traveled from Manchester to Leeds for our meeting with buyers at the Asda Corporation in Leeds. After our meeting, we enjoyed a few days sightseeing in Leeds,and we were not disappointed by what we experienced in the city. I have never seen such beautiful architecture anywhere in the world. We are looking forward to a return visit, hopefully sooner rather than later.

Katherine Bond
Katherine BondLondon
06.01.2017

Having only spent a day in Leeds I have to say I was pleasantly surprised. The town centre is filled with lovely looking buildings with plenty of bars and restaurants.

寒 凌
寒 凌
02.02.2018

feel good at this places

Dr. V
Dr. VLondon
27.06.2017

sss

Planificați o călătorie în Regatul Unit