Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Birmingham cu Skyscanner

eury
sixt
budg
alam
avis
erac

Închirieri auto la Aeroportul Birmingham

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 mai 2015

Cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat din Aeroportul Birmingham. Este soluția ideală deoarece puteți să vă faceți programul fără să depindeți de mijloacele de transport în comun. Ba mai mult, puteți efectua rezervarea online, pentru a economisi timp și bani.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Birmingham

La Aeroportul Birmingham se găsesc șapte din cele mai mari companii internaționale de închirieri auto. Acestea sunt: Avis, Europcar, Hertz, Enterprise, Budget, Sixt și National, iar birourile se află în zona de sosiri din incinta aeroportului. Mașinile pot fi returnate la aeroport sau la una din celelalte puncte de lucru aflate în regiune, în funcție de itinerariul dumneavoastră.

Unde poți alimenta în apropierea aeroportului

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil să aveți nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii. De asemenea, la închirierea mașinii e posibil să aveți nevoie de o benzinărie pentru alimentare. Nimic mai simplu, deoarece la 1 minut distanță de aeroport se află o benzinărie Esso, pe partea stângă.

Drumurile și condusul în apropierea aeroportului

Condusul se realizează pe partea stângă a drumului, ca de altfel în întregul Regat Unit. Aeroportul este bine conectat la drumurile din regiune și bine semnalizat, pentru a ușura orientarea. Drumul A45 trece chiar prin fața aeroportului și este unul din cele mai importante drumuri din Anglia. De asemenea, autostrada M6, cea mai lungă și aglomerată autostradă din Marea Britanie, face legătura între aeroport și Birmingham.

Cum ajungi la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la câteva dintre orașele și localitățile din apropierea aeroportului.

Birmingham

Birmingham este al doilea oraș ca mărime și populație din Anglia, după Londra. Este un oraș deosebit, datorită canalelor care străbat orașul și este locul ideal de vizitat de către iubitorii de artă și cultură.

Ieșiți din aeroport pe drumul A45, iar la al doilea sens giratoriu virați stânga pentru a intra pe autostrada M42. Indicatoarele vă vor arăta ieșirea la stânga pe autostrada M6 înspre Birmingham. Rămâneți pe banda stângă până observați indicatoarele pentru drumul A38, pe care o luați pentru a ajunge la destinație. Drumul durează în jur de un sfert de oră. În centrul orașului există numeroase locuri de parcare, atât pe stradă cât și în locurile special amenajate. Fiind totuși un oraș aglomerat, e indicat ca la rezervarea camerei de hotel să includeți și locul de parcare.

Dudley

Dudley este o localitate plină de viață care oferă vizitatorilor săi nenumărate locuri istorice, activități și evenimente. Ruinele castelului Dudley, grădina zoologică sau galeriile de artă sunt doar câteva dintre locurile de explorat în Dudley.

Ieșiți din aeroport pe drumul M42, apoi ieșiți pe autostrada M6 înspre Birmingham. La un moment dat, veți observa ieșirea pe autostrada M5 pe care veți continua până la ieșirea înspre Dudley. Indicatoarele bine semnalizate vă vor indica traseul pentru a ajunge la destinație.

Solihull

La doar 10 minute de aeroport se află Solihull, paradisul împătimiților de shopping, deoarece aici se află magazinele celor mai cunoscuți designeri.

După ce ieșiți din aeroport, o luați pe Catherine de Barnes Ln., apoi Hampton Ln. pentru a ajunge în centrul orașului. În zona centrală veți găsi parcări etajate cu prețuri între 1 și 4 lire pentru o oră de staționare.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.