Zboruri de la Shanghai către Guangdong

Bilete de avion ieftine din Shanghai către Guangdong

Cauți bilete de avion ieftine din Shanghai către Guangdong sau o călătorie de ultim moment? Vei găsi chiar aici cele mai mici prețuri pentru bilete dus sau dus-întors.

Zboruri din Shanghai către Guangdong

Iată câteva informații despre zboruri.
Cel mai ieftin zbor găsit419 lei, Shantou
Cea mai ieftină lună pentru zboriunie
Durata medie a zborului2 h și 29 min
Aeroportul cu cele mai ieftine zboruri de plecareShanghai Pudong
Cea mai populară companie aerianăChina Eastern

Întrebări frecvente

Am analizat toate zborurile dus-întors viitoare din Shanghai către Guangdong pe care le-am putut găsi în următoarele 12 luni. Se pare că 419 lei este cel mai bun preț. Acest preț este bun, comparativ cu prețul mediu al biletelor către Guangdong, de 1.869 lei.
Cea mai ieftină lună pentru zboruri de la Shanghai la aeroportul Huizhou este, de obicei, iunie. Cea mai ieftină lună pentru zboruri de la Shanghai la aeroportul Zhanjiang este, de obicei, iunie. Cea mai ieftină lună pentru zboruri de la Shanghai la aeroportul Shenzhen este, de obicei, iunie. Iar cea mai ieftină lună pentru zboruri de la Shanghai la aeroportul Guangzhou este, de obicei, iunie.
După analizarea datelor din calendarul zborurilor, am constatat că în prezent cele mai ieftine zboruri din Shanghai către Guangdong sunt pe luni, 3 iunie 2024.
Aeroportul Shanghai Pudong și aeroportul Shanghai Hongqiao oferă ambele zboruri directe către Guangdong.
Pentru zboruri din Shanghai, cel mai ieftin oraș din Guangdong către care să zbori este Shantou. Cel mai ieftin aeroport care deservește Shantou în prezent este Shantou.
Durata medie a zborului între Shanghai și Guangdong este de 2 ore și 28 de minute.
Cele mai populare zboruri