Hartă

Bilete de avion Sao Paulo

Sao Paulo este un important centru turistic, deoarece oferă câte ceva pentru fiecare gen de turist. De aceea este vizitat anual de milioane de oameni din toată lumea. Viața culturală freamătă în acest oraș energic prin festivalurile, spectacolele și expozițiile pe care le găzduiește, dar și prin cluburile care țin orașul treaz noapte de noapte.

Artera principală a orașului, strada Paulista, oferă o multitudine de oportunități împătimiților de shopping și nu numai. Iubitorii de artă se pot delecta la unul din multele centre culturale care se află aici, dintre care trebuie amintit Muzeul de Arte, care deține opere de artă atât braziliene, cât și europene. Magazinele de lux sunt aliniate pe strada Oscar Freire, impresionantă prin extravaganța sa.

Mercado Municipal, piața publică, oferă la primul său etaj brânzeturi și multe alte produse proaspete, în timp ce la următorul nivel pot fi încercate preparatele tradiționale la unul din multele restaurante.

Catedrala Metropolitană a orașului, Catedral da Se, este o frumoasă catedrală în stil neo-gotic care se află lângă piața Praca da Se, chiar în inima orașului.

Panorama superbă poate fi admirată dintr-unul din zgârie-norii renumiți ai orașului. Clădirea Banespa, care amintește de Empire State Building ca arhitectură sau clădirea Italia sunt câteva dintre clădirile ce oferă turiștilor posibilitatea de a admira Sao Paulo de la înălțime.

Un centru al educației ideal pentru copii este Catavento Cultural, un muzeu al științelor, cu aplicații interactive.

Brazilia este o țară iubitoare de sport, în special fotbal, iar acest lucru se reflectă în Sao Paulo prin Muzeul Fotbalului, care se află în imediata vecinătate a stadionului municipal Paulo Machado de Carvalho.

Pentru o atmosferă mai relaxată, Parcul Ibirapuera poate fi o soluție optimă pentru o plimbare sau o vizită la unul din muzeele de aici.

Deoarece Sao Paulo este un oraș în care natura este valorificată din plin, în majoritatea parcurilor din oraș veți putea găsi piste de alergat sau pentru bicicliști, dar și terenuri sportive. De asemenea, Grădina Zoologică sau Grădina Botanică pot fi soluția ideală pentru petrecerea timpului în familie.

Sao Paulo, o metropolă energică, plină de culoare, soare și frumuseți, este destinația ideală în oricare perioadă a anului!

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de São Paulo

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.