Zboruri de la aeroportul Basel-Mühlhausen-Freiburg către Insulele Ionice

Oferte de zboruri cu plecare de pe aeroportul Basel-Mühlhausen-Freiburg către Insulele Ionice

Cauți bilete de avion ieftine de pe aeroportul Basel-Mühlhausen-Freiburg către Insulele Ionice sau o călătorie de ultim moment? Vei găsi chiar aici cele mai mici prețuri pentru bilete dus sau dus-întors.

Zboruri cu plecare de la aeroportul Basel-Mühlhausen-Freiburg către Insulele Ionice

Iată câteva informații despre zboruri.
Cel mai ieftin zbor găsit420 lei, Corfu
Cea mai ieftină lună pentru zboriunie
Durata medie a zborului2 h și 35 min
Numărul mediu de zboruri pe săptămână2
Cea mai populară companie aerianăeasyJet

Întrebări frecvente

Da. Zborurile directe operează în acest moment de la aeroportul Basel-Mühlhausen-Freiburg la aeroportul Corfu în Insulele Ionice.
Cea mai ieftină lună pentru zboruri de la aeroportul Basel-Mühlhausen-Freiburg la aeroportul Corfu este în prezent iunie.
Cea mai ieftină lună pentru zboruri de la aeroportul Basel-Mühlhausen-Freiburg la aeroportul Zakinthos este în prezent iulie.
Iar cea mai ieftină lună pentru zboruri de la aeroportul Basel-Mühlhausen-Freiburg la aeroportul Argostoli Kefalonia este, de obicei, iunie.
După analizarea datelor din calendarul zborurilor, am constatat că în prezent cele mai ieftine zboruri de la aeroportul Basel-Mühlhausen-Freiburg către Insulele Ionice sunt pe marți, 18 iunie 2024.
Pentru zboruri din Basel-Mühlhausen-Freiburg, cel mai ieftin oraș din Insulele Ionice către care să zbori este Corfu. Cel mai ieftin aeroport care deservește Corfu în prezent este Corfu.
Durata medie a zborului între aeroportul Basel-Mühlhausen-Freiburg și Insulele Ionice este de 2 ore și 35 de minute.
Cele mai populare zboruri