Menorca

13 dec. 2018 - 14 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Menorca se numără Aparthotel Floramar, Carema Beach Menorca și Valentin Star Menorca- Adults Only în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Menorca, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Menorca?

Recenzii membri (9)
Bev Tilley
Bev TilleyRuncorn
15.11.2012

Cannot stay away from this idyllic island. Certain part's do have the *bucket'n spade brigade* feel but the unspoiled coastal walks, the hidden coves, the whitewashed villages and the ancient cities are what keep calling me back.

Michiel Gooijer
Michiel GooijerUtrecht
06.01.2017

Lovely, virgin Island. Great nature, No clubs. Great for family holidays. Fantastic beaches and crystal clear blue see.

Giulia Berardi
Giulia BerardiDusseldorf
06.01.2017

Its a beautiful place to spend a relaxing week, without discos or noise :P If you go I suggest to book a car in advance and visit all the beaches, they are all different between them and amazing.

Luisa  
Luisa Derby
27.06.2012

Planificați o călătorie în Spania