Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Budapesta cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Budapesta

Toate informațiile sunt valabile în Iulie 2015 și se pot schimba

În capitala Ungariei există o mulțime de obiective turistice de vizitat, însă și zonele din apropiere sunt considerate destinații turistice atrăgătoare. Dacă închiriați o mașină de pe aeroportul din Budapesta veți avea ocazia să explorați mai bine împrejurimile, fiind total independent din punct de vedere al transportului. Prin Skyscanner puteți acum căuta și rezerva mașina pe care o doriți direct de pe aeroportul din Budapesta.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Budapesta

La aeroportul din Budapesta există următoarele companii de închiriat mașini: Avis, Buchbinder, Budget, Europcar, Hertz și Sixt. Fiecare dintre aceste companii pun la dispoziția dumneavoastră diverse tipuri de mașini și veți avea posibilitatea de a alege ceea ce vă interesează.
Companiile au birourile în Terminalul 1 al aeroportului și în zona Skycourt. Această zonă leagă Terminalul 2A și 2B. Între Terminalul 1 și 2 este o distanță de 3 km, rută pe care o puteți parcurge cu ajutorul transportului public. Mașinile trebuie predate la Terminalul 2.

Benzinării lângă aeroportul Budapesta

Dacă la întoarcere trebuie să predați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați preluat-o, trebuie să știți că înainte de a ajunge la Terminalul 2, veți găsi o benzinărie de tip Shell și una de tip Agip.

În apropierea aeroportului Budapesta

Prima destinație după ce părăsiți aeroportul poate fi chiar capitala Ungariei, Budapesta. Distanța dintre oraș și aeroport este de 23 km pe care îi puteți parcurge pe ruta 4, iar ca și timp, nu o să vă ia mai mult de o jumătate de oră, în condiții de trafic normale. În Budapesta există o mulțime de obiective turistice pe care trebuie să le vizitați. Podul cu lanțuri, o plimbare pe Dunăre sau Dealul Gellert de pe care puteți admira orașul sunt doar câteva dintre locațiile în care ar trebui să ajungeți.
În timpul săptămânii parcarea trebuie plătită în oraș în intervalul orar 8:00- 18:00. Pe Marele Bulevard, zona Dunării, Districtul V și anumite locuri în Districtele VII, VIII și IX intervalul orar pentru care trebuie să plătiți parcare este 8:00-20:00. Timpul minim de parcare este de 15 minute, după care aparatul de tichete de parcare vă eliberează tichete pentru perioada de timp echivalentă cu suma introdusă. Sâmbăta, duminica și în timpul sărbătorilor legale parcarea este gratuită. Parcările etajate sunt deschise 24 ore, iar dacă sunteți cazat la un hotel, s-ar putea ca acesta să vă ofere loc de parcare.

Locații de vizitat

Szentendre

În partea de nord a Budapestei veți putea vizita un oraș care este recunoscut datorită muzeelor care se găsesc aici, în special datorită muzeului etnografic care este în aer liber. Orașul este unul liniștit, ideal pentru relaxare. Puteți ajunge aici în aproximativ 40 minute, pe ruta 11, conducând paralel cu Dunărea.

Lacul Balaton

La 135 km sud - vest de Budapesta se află cel mai mare lac cu apă dulce din Europa Centrală - Lacul Balaton. Acesta este unul dintre atracțiile majore ale Ungariei, fiind o zonă potrivită pentru activități în natură. Pe marginea lacului veți putea găsi cazare în diferite resorturi și veți putea petrece momente frumoase în această zonă atât de apreciată de turiști și de localnici. M7 este autostrada pe care trebuie să conduceți din Budapesta pentru a ajunge la Lacul Balaton.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.