Hartă

Bilete de avion Turkish Airlines

Compania turcească are o istorie lungă care începe în 1933, când a fost stabilită organizația ‘State Airlines Administration’, care se va redenumi apoi în 1946, ’General Directorate of the State Airlines’ pentru ca apoi să se numească Turkish Airlines în 1955. Compania turcească care are printre valorile de bază ale sale inovația, satisfacția clientului, respectul față de persoane s-a extins continuu atât pe plan intern cât și internațional de-a lungul anilor, în 2011 având destinații noi către Guangzhou, Shiraz, Toulouse, Islamabad. Experiența călătoriei cu Turkish Airlines poate fi deosebit de plăcută, la bordul aeronavelor sale, cele mai multe fiind de tipul B737-800 la ora actuală.

Te rugăm să reții că informațiile de pe această pagină au fost preluate la data de iulie 2013 și ele pot fi supuse schimbărilor de termeni și condiții ale companiei aeriene după această dată. Pentru o informare completă, te rugăm să vizitezi pagina oficială Turkish Airlines.

De ce să zbori cu Turkish Airlines?

Check-in

Cu Turkish Airlines ai 3 metode de check-in: la ghișeu, online sau self check-in. La ghișeu, serviciul este disponibil cu o oră înainte de ora programată de zbor pentru rutele domestice și cu 2 ore pentru cele internaționale. Check-in online este valabil cu 24 ore înainte de ora programată de zbor și se termină cu 90 de minute înainte de această oră. Sistemul de check-in online este foarte simplu și ușor și toți pașii sunt explicați pe site-ul oficial Turkish Airlines. Pe lângă check-in online, poți să adaugi și informații card Miles&Info, să faci schimbări de loc, să îți printezi cartea de îmbarcare. Apoi, mai este metoda de self check-in, prin care pasagerii își pot printa biletele de avion prin aceste automate, KIOSK. Pentru a vedea lista aeroporturilor unde acest serviciu este disponibil, precum și pentru a citi alte informații utile despre check-in, te rugăm să vezi pagina de web Turkish Airlines.

Bagaje

Limita de kilograme poate varia în funcție de clasă și zbor atât pentru bagajul de cală (vezi pentru zborurile intercontinentale sau cele din Odessa către Italia, Spania, Germania, Grecia și Portugalia), cât și pentru cel de mână. Pentru zborurile interne și internaționale la clasa business și clasa economy limita de bagaje este de 30 kg, respectiv 20 kg. Clasa confort pentru zborurile internaționale are tot o limită de 20 kg. Ai voie cu un singur bagaj de mână la clasa confort sau economy, de 8 kg cu dimensiuni de 23x40x55 cm, dar la clasa business ai voie cu 2 bagaje de mână cu aceleași dimensiuni. Poți să iei la bord anumite accesorii ce pot fi considerate bagaje de mână (laptop, servietă). Taxele adiționale pentru excesul limitei de bagaje poate varia în funcție de clasă, de rută, de zona zborului, așa că poți citi mai multe pe pagina oficială Turkish Airlines.

Locuri în avion

Călătorii au posibilitatea de a-și alege locul dorit în avion când fac check-in online și cei care au locuri pre-selectate din timpul rezervării, pot accesa după check-in online opțiunea de schimbare a locului. Distanța dintre locuri precum și lățimea variază de la aeronavă la aeronavă și tipul de clasă, între 77.20 cm și 210.82 cm și o lățime care variază între cca 41 cm și cca 92 cm.

Turkish Airlines

4,0/5
Pe baza a 8329 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să zbori cu Turkish Airlines?

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.