Hartă

Bilete de avion Wizz Air

Skyscanner te poate ajuta să găsești zboruri convenabile cu Wizzair precum și date flexibile de călătorie prin opțiunile de căutare de pe website-ul nostru. Această compania aeriană care are sediul central în Budapesta, s-a lansat oficial cu prima cursă în 2004. În prezent, Wizzair deservește în jur de 250 de rute europene, având birouri în cel puțin 8 țări. Compania are în flotă un singur tip de Airbus A320, o aeronavă relativ tânără. Toate avioanele Wizzair sunt echipate cu scaune confortabile de piele. Wizzair operează cu 2 linii - Wizz Air Ungaria și Wizz Air Ucraina.

Te rugăm să reții că informațiile de pe această pagină au fost preluate la data de iulie 2013 și ele pot fi supuse schimbărilor de termeni și condiții ale companiei aeriene după această dată. Pentru o informare completă, te rugăm să vizitezi pagina oficială Wizz Air.

De ce să zbori cu Wizz Air?

Check-in

Wizz Air nu percepe nicio taxă pentru serviciul de check-in online, dar pentru check-in la aerport, trebuie să plătești 10 euro pentru o rezervare făcută anterior, iar pentru cea cumpărată în aeroport 20 euro. Dacă din aeroportul tău de plecare nu există check-in online, atunci serviciul de check-in la aeroport este gratuit. Dacă ai făcut deja check-in online, trebuie să te prezinți la poarta de îmbarcare cu biletul printat și documentele necesare pentru călătorie (excepție cei din afara Uniunii Europene). Procedurile de check-in online devin disponibile începând cu 14 zile cu până la 3 ore înainte de programarea plecării tale de zbor. Pasagerii care au bagaje se pot duce la biroul de predare a bagajelor cu cel puțin 40 de minute înaintea orei programate de zbor. Pentru mai multe informații Wizz Air, te rugăm să vizitezi pagina lor de web.

Bagaje

Wizz Air permite călătorilor săi transportul unui singur bagaj de cală și maximum 6 bagaje la cală. Greutatea maximă permisă pentru bagajele de cală este de 32 kg fiecare. Wizz Air menționează că suma plătită pentru bagaj se calculează în funcție de durata și datele programate ale zborului tău. Cât despre bagajele acceptate la cabină, pasagerii au 2 opțiuni în funcție de mărime: fie o geantă de mână mică cu dimensiuni de 42x32x25cm, pentru care nu se percepe nici o taxă, fie plătești o taxă pentru un bagaj de mână mare care nu depășește dimensiunile de 56x45x25cm, dar trebuie să încapă în compartimentul de deasupra capului. Pentru plata făcută online, se achită taxe diferite calculate în funcție de ora programată, data zborului și de sezon

Locuri în avion

Toate scaunele de la bordul aeronavelor Wizz Air sunt confortabile, din piele. Prețul pentru rezervarea unui loc fie online, fie prin call center sau chiar la aeroport variază între 6-12 euro, iar pentru locurile cu spațiu extra pentru confortul tău (spațiu pentru picioare) prețurile variază între 7-16 euro. Pentru a te asigura de acuratețea informațiilor, vizitează pagina de web a companiei Wizz Air.

Taxe de rezervare

Wizz Air oferă posibilitatea de a economisi daca devii membru al Wizz Discount Club, pentru un abonament anual de 29.99 euro pe an. Dar trebuie să ții cont de diverse condiții explicate pe pagina Wizz Air. Pentru taxa de administrare, Wizz Air aplică o taxă de 7 Euro pe zbor/pe pasager,dar pentru a citi despre lista completă de servicii și taxele aplicate, poți vizita pagina de web Wizz Air.

Wizz Air

4,5/5
Pe baza a 1937 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.