Hartă

Bilete de avion Ryanair

Compania aeriană low cost, Ryanair este de origine irlandeză. Datorită destinațiilor accesibile din punct de vedere al prețurilor ieftine, Ryanair oferă bilete de avion către destinații multiple, printre care Larnaca, Linz, Salzburg, Charleroi, Zadar, Brno, Praga, Aarhus, Tallinn, Tampere, Bordeaux, Grenoble, Lille, La Rochelle, Marsilia, Nisa, Roma, Veneția, Bratislava.

Dacă vrei să călătorești ieftin, o poți face simplu și ușor cu Ryanair atât timp cât ții cont de regulamentul și restricțiile lor. Dacă ignori aceste aspecte, zborul cu Ryanair poate deveni foarte costisitor.

Te rugăm să reții că informațiile de pe această pagină au fost preluate la data de iulie 2013 și ele pot fi supuse schimbărilor de termeni și condiții ale companiei aeriene după această dată. Pentru o informare completă, te rugăm să vizitezi pagina oficială Ryanair.

De ce să zbori cu Ryanair?

Check-in

Începând cu 2009, serviciul de check-in cu Ryanair se face online pentru toate zborurile. Acesta este disponibil pentru folosire cu maxim 15 zile înainte de data zborului si minim 4 ore înainte de decolare. Tot de ce ai nevoie este pașaportul sau cartea de identitate în termen de valabilitate, data de expirare și data nașterii. Astfel, obții cartea de îmbarcare în format PDF și o printezi atunci când ai nevoie pentru a-o prezenta la formalitățile de la aeroport (securitate, poarta de îmbarcare).

Bagaje

Fiecare pasager Ryanair are voie cu un bagaj de cabină, cu greutatea maximă de 10 kg, și dimensiuni de 55x40x20 cm. Bagajul de cală are o greutate maximă de 15 kg, cu dimensiuni de 81x119x119 cm. Prețul pe care trebuie să îl plătești pentru primul bagaj variază între 15 – 45 euro, în funcție de zbor și sezon. Daca bagajul depășește limita se percepe o taxă de €20 / kg, iar dacă adaugi bagaj de cală la aeroport vei plăti în jur de €60 - €140/ bagaj de 15-20 kg.

Locuri în avion

Aeronava Boeing 737-800 Ryanair oferă pentru locurile sale o distanță medie de 76 cm față de scaunul din față și o lățime medie de 40.6 cm/ scaun. Dacă plătești o taxă de 15 euro, poți să rezervi un loc lângă ieșirile de urgență sau în primul rând. Aceste locuri au de obicei mai mult spațiu pentru confortul tău.

Taxe rezervare

Ryanair percepe o taxă de utilizare pentru cartea de credit în valoare de 2% din costul total al tranzacției în momentul rezervării online. Același procent de 2% din valoarea totală a tranzacției se aplică pentru achiziționarea biletului la aeroport sau prin Call Center. Pentru 7 euro, poți să fii primul care se îmbarcă în avion cu opțiunea Priority Boarding.

Ryanair

4,5/5
Pe baza a 1008 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să zbori cu Ryanair?

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.