Hartă

Zboruri ieftine de la Cluj-Napoca la Pisa

Cele mai bune oferte last minute de zboruri

Vă simțiți spontan? Nu este niciodată prea târziu să rezervați o călătorie. Iată selecția noastră cu cele mai bune zboruri last minute către Pisa...
Doar cele mai mici preţuri orientative. Găsite în ultimele 14 zile.

Informații zbor de la Cluj-Napoca la Pisa

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

441 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

0

Durată medie zbor, distanță totală 1096 kilometri

4h 15min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

Lufthansa

Pisa

1 aeroport

Întrebări frecvente

Există un aeroport în Pisa: Pisa.
Cel mai bun preț găsit pe Skyscanner pentru un zbor de la Cluj-Napoca la Pisa este 441 lei. Acesta a fost găsit agregând diferiți operatori și este cel mai mic preț pentru întreaga lună.
4h 15min este durata medie de zbor de la Cluj-Napoca la Pisa.
Nu există companii aeriene care zboară direct de la Cluj-Napoca la Pisa.

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 noiembrie 2015

Cluj-Napoca  – Pisa

            Companiile aeriene care operează zboruri de la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca recomandă aeroportul ca fiind al doilea ca importanță din România. Printre ele se numără Lufthansa, Tarom, Wizzair sau Vueling.

            De la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca nu există zboruri directe spre Aeroportul Internațional Galileo Galilei Pisa. Cu toate acestea, companiile Tarom sau Lufthansa oferă zboruri spre Pisa cu escală la București, Viena, Munchen sau Roma. Durata medie de zbor cu escală este de aproximativ șapte ore. Cu toate că check-in-ul poate fi efectuat online, este indicat să ajungi la aeroport cu o oră și jumătate înainte de zbor.

            Pentru a putea călători de la Cluj-Napoca la Pisa vei avea nevoie, pe lângă biletul de avion, de actul de identitate sau pașaport. Înainte de decolare poți petrece puțin timp la unul dintre magazinele din incinta aeroportului, pentru a achiziționa suveniruri sau alte produse. Poți opta pentru Duty-free, un magazin de artizanat sau magazine cu produse tradiționale românești.

            După ce aterizezi la Aeroportul Internațional Pisa vei avea nevoie de un mijloc de transport în comun pentru a ajunge la destinație. Nimic mai simplu deoarece aeroportul este bine conectat la rețeaua de transport în comun. În plus, orașul Pisa se află la o distanță de doar 1 kilometru de aeroport. Poți alege călătoria cu autobusul, taxiul. Rețeaua de autobusuri este foarte accesibilă și oferă călătorii până la Pisa și la cele mai cunoscute orașe din Toscana. Dacă vrei să-ți creezi itinerariul fără a depinde de programul mijloacelor de transport în comun, poți oricând închiria o mașină direct de la aeroport. Mai multe informații despre închirierea unei mașini la Aeroportul Internațional Galileo Galilei Pisa găsești aici.

            Aeroportul Internațional Pisa a crescut de-a lungul anilor, iar atmosfera cochetă a aeroportului este reflectată prin multitudinea de servicii și facilități pe care le deține.

            Diferența de fus orar dintre cele două locații este de o oră, astfel ora locală a Pisei este cu o oră în urma celei din Cluj-Napoca. În această perioadă a anului, temperaturile sunt scăzute în întreaga Europa, de aceea nu există diferențe mari între cele două orașe.

            Calitatea vieții în Pisa este mai ridicată decât în Cluj-Napoca, de aceea prețurile sunt în general mai mari și informațiile următoare te pot ajuta în călătoria pe care urmează să o ai. Dacă dorești să servești masa în oraș la un restaurant, e bine de știut că costul unei mese este în jur de 15 euro. Prețul unei călătorii cu oricare mijloc de transport în comun este de 1,15 euro, iar dacă vrei să călătorești cu taxiul e bine să știi că prețul de pornire este de 3 euro, iar tariful pentru 1 kilometru este de 0,50 euro. Dacă vrei să faci cumpărături în Pisa vei observa că unele articole sunt mai scumpe, pe când altele sunt mai ieftine decât cele din Cluj-Napoca. 

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.