Berlin

19 feb. 2019 - 20 feb. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Berlin se numără Grand Hostel Berlin Urban, City Hotel Berlin East și Mercure Hotel Moa Berlin în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Berlin, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Berlin

începând de la 404 lei
începând de la 617 lei
începând de la 956 lei

Ce spun călătorii despre Berlin?

9,8
Iubitori de istorie
8,9
Iubitori de artă şi design
8,0
Iubitori ai vieţii de noapte
7,4
Excursionişti
7,1
Trendsetteri
Recenzii membri (562)
Jvonne in Wonderland
Jvonne in Wonderland
19.02.2019

Bellissima esperienza se non ci si limita alle solite mete turistiche che possono apparire fredde. Spulciate i quartieri più nascosti e cercate online i luoghi consigliati da chi la conosce bene. Bisogna vivere l'anima di Berlino per amarla.

Alejandra Soto
Alejandra Soto
17.02.2019

Es absolutamente alucinante, apasionante. La historia de un pueblo definitivamente especial. Una ciudad cosmopolita, aquí se hacen amigos fácilmente. 100% recomendado

10.01.2019

Berlin is the place to be for artists, hipster coffee lovers & foodies. They’ve got it all!

Dominic S
Dominic SVilnius
22.05.2018

Berlin is an amazing destination and you must visit if you’re in Europe. Here you can find everything from ancient paintings and sculptures to beautiful modern skyscrapers. Food culture is also exquisite since a lot of migrants come to Berlin, open their restaurants and sell traditional food.

Întrebări frecvente

Cea mai scumpă lună pentru cazare în Berlin este ianuarie, cu un preț mediu de 360 lei per noapte. Cea mai economică lună este ianuarie, cu un preț mediu de 360 lei per noapte.
Prețul mediu al unei camere de hotel în februarie este de obicei 448 lei pe noapte. Acesta este cu -24 lei% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 360 lei observat în ultimele 12 luni.

Planificați o călătorie în Germania