Comparați și economisiți la hotelurile din Insula Paştelui

Ne pare rău, Nu asigurăm cazări mai mari de 30 nopţi.

Căutați pe harta noastră cele mai bune hoteluri din Insula Paştelui

Folosiți harta noastră pentru a găsi hoteluri lângă Insula Paştelui sau atracții pe care doriți să le vizitați.

Cele mai bune hoteluri din Insula Paştelui. Citiți recenziile

Fiți siguri că ați rezervat șederea perfectă. Citiți recenziile oaspeților reali înainte de a efectua rezervarea.

Vedeți mai multe hoteluri

Hoteluri în Insula Paştelui

Găsiți oferte la hoteluri în Insula Paştelui, precum și apartamente, hosteluri și alte tipuri de cazare cu aplicația Hoteluri Skyscanner. Alegeți și rezervați din peste 3 de hoteluri din Insula Paştelui sau comparați, în schimb, hoteluri economice aproape de repere populare, cum ar fi , și .

Căutați un anumit hotel în Insula Paştelui? Introduceți pur și simplu numele hotelului în caseta de căutare de mai sus.

Aveți nevoie de câteva surse de inspirație privind cazarea? Cele mai bine cotate hoteluri economice din Insula Paştelui includ Altiplanico Rapa Nui, Hangaroa Eco Village & Spa și Hare Noi, pe baza recenziilor utilizatorilor.

Aplicația Hoteluri Skyscanner reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă de a vă organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință o cameră la hotel în Insula Paştelui, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Rezervarea cu noi nu presupune adăugarea vreunui comision la tariful de cazare.

Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele de călătorie dorite în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim pentru dvs. oferte economice la hoteluri. Alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.