Pichilemu

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Pichilemu se numără Sunset Hostal Pichilemu, Cabañas Lugano și Casa Pichilemu în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Pichilemu, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Pichilemu?

9,8
Călători de aventură
9,8
Călători în familie
7,9
Excursionişti
6,0
Iubitori de natură
5,5
Trendsetteri
Recenzii membri (4)
. Troy
. TroyMiravet
18.04.2018

Seaside resort popular with surfies and some great ocean views - Punta de Lobos for the most epic.

Willy A. Suys
Willy A. SuysStrassen
06.01.2017

located southwest of Santiago, nice little city, beach ressort and according to Fodor's "widely one of the best surfing places in South America year-round."

Travis Katz
Travis KatzMenlo Park
06.01.2017

Pichilemu is known as the surf capital of Chile - the break at Punta Lobos is known to be longest left break in South America. When the surf's up this place is pretty epic.

hector zambrano
hector zambrano
09.01.2016

Planificați o călătorie în Chile